24 / 04 / 2024

Mamak Altıaağaç ihale

Mamak Altıaağaç ihale

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

ABB Başkanı Yavaş Mamak metro ihalesinin iptal edilme sebebini açıkladı! 200 milyon Euro fazla fiyat verdi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosu için ihale açtıklarını ve firmanın 200 milyon Euro fazla fiyat verdiğini açıkladı.

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı altın fiyatlarındaki hareketlilik gündemdeki yerini korurken, fiyatların zirve yapacağı tarih de açıklandı. O tarihte parası olan bile alamayacak...

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

Altının kalbini bile tanıyan kuyumculardan flaş altın açıklaması. Rakam verdiler. Düğün öncesi bakın

Altını en iyi bilen kuyumculardan altın fiyatları hakkında flaş açıklama geldi. Kuyumcuların bu açıklamaları düğün sezonu olması nedeniyle büyük ilgi gördü.

Tunç Şatıroğlu'ndan flaş dolar ve altın açıklaması: Senaryo beklediğim gibi ilerliyor!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan, rekor üstüne rekor kıran dolar ve altın ile ilgili flaş açıklama geldi.  Senaryo beklediğim gibi ilerliyor... İşte o açıklama!

Kuyumculardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yükselişler karşısında kuyumculardan yürekleri ağza getiren altın açıklaması geldi. Yatırımcılar altınlarını saklıyor. Böyle olunca da...

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Samsung, Güncelleme Desteği Kesilen Altı Modeli Açıkladı: Artık Yeni Güncellemelerden Mahrumlar!

Samsung, donanım açısından yeni sürümleri destekleyemeyen eski cihazların yazılım desteğini sonlandırmaya devam ediyor. Son olarak altı modelin güncelleme desteğini sonlandırdı. Peki, hangi Samsung cihazları bu kapsamda yer alıyor?

Ekonomist İslam Memiş altında ilk kez öyle bir rakam verdi ki! Herkesin ağzı açık kaldı!

​​​​​​​Altın fiyatları ABD ÜFE rakamlarının beklentilerin altında açıklanmasından sonra hızla yükselişe geçti. Gram altın fiyatları bin 273 TL’nin üstüne çıkarak tarihi rekorunu kırarken, ons altın tarafında da 2048 dolara kadar yükseliş yaşandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fi

Altında kıyametin kopacağı tarihler peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ilk kez verildi! Tüm bildiklerinizi hemen unutun

Altının onsundaki düşüş haftanın ilk gününde gündeme yerleşti. Altın aşağı yönlü hareket ederken dünyaca ünlü ekonomistlerden peş peşe açıklamalar geldi. Öyle rakamlar açıkladılar ki bu zamana kadar bu rakamlar hiç açıklanmadı. İşte o altın yorumu...

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Mamak Altıaağaç ihale Haberi

Mamak Altıaağaç ihale

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor.


Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenile Projesi’nde son etapların ihalesi yapıldı. Projenin son etabı olan üçüncü ve dördüncü etaplar 1825 konutu kapsıyor. Toplam 3881 konutun inşa edileceği Altıağaç-Karaağaç-Hüseyin Gazi Kentsel Yenileme Projesi’nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak örnek bir değişime ve dönüşüme imza atıyor. Yıkılan gecekonduların yerine yeni ve modern yaşam alanları yükseliyor. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden, iyi iletişim kurarak yine vatandaşlarımız için köklü bir değişim gerçekleştiriyoruz. Etap etap tamamlanan çalışmalarla Mamak gecekondudan...