25 / 04 / 2024

mamak anayurt kentsel dönüşüm

mamak anayurt kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümden sosyal dönüşüme, kültür sanat faaliyetlerinden sağlık hizmetlerine, sosyal projelerden spor tesislerine kadar hayatın her alanındaki yatırım ve hizmetlerle huzur ve umut şehri haline gelen Mamak'ta 6 yılda büyük değişim ve dönüşüm gerçe

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 25 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

TOKİ İstanbul ve Ankara'da dönüşüme başladı!

İstanbul’da Esenler ve Üsküdar ile Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutların temeli atıldı. Önemli dönüşüm projeleri arasında bulunan yerleşim alanlarında toplam 62 bin 309 konut aşamalı olarak yenilenecek…

Mamak'a 548 konut yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mamak’ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutların temelini attı. Kurum, proje alanına 1800 ağaç diktiklerini de açıkladı.

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

TOKİ Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Sağlıksız ve afetlere karşı riskli alanları yaşanılabilir alanlara dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projelerine hızla devam ediyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm'de 9 bin 200 hak sahibine müjde!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Mamak’ta kentsel dönüşüm kapsamında konutlarını bekleyen 9 bin 200 hak sahibine müjdeyi verdi. Özhaseki, evlerin kısa süre içinde teslim edileceğini açıkladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 6. Etap ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 6. Etap ihalesi düzenleniyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

mamak anayurt kentsel dönüşüm Haberi

mamak anayurt kentsel dönüşüm

Yaklaşık 600 bine yakın nüfusuyla Ankara’nın en hızlı gelişen ilçeleri arasında ön sırada yer alan Mamak, yatırımcılar için de yeni çekim merkezine dönüştü. Mamak’ın hizmet ufkunu açmak, yarınlara daha umutla bakan bir ilçe oluşturma gayretiyle başarılı bir şekilde kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri uygulanan Mamak’ta, ilçenin çehresi değişirken cazibe merkezleri ve yaşam alanlarıyla örnek bir kent oluşturuluyor. Mamak Belediyesi’nin Gülseren-Anayurt Mahalleleri’nde yapımı hızla devam eden kentsel yenileme projesi kapsamında konutlar hızla yükseliyor.5450 konuttan oluşan proje kapsamında, 2000 konutun hızla yükseldiği çalışmaları yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, proje kapsamında tamamlanan örnek daireleri de gezdi. Günlük değil geleceğe yönelik yatırımları Mamak’a kazandırdıklarını kaydeden Akgül, proje kapsamında 1219 konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami’nin daha ihalesini gerçekleştirdiklerini...