23 / 04 / 2024

mamak belediyesi abidinpaşa aile merkezi

mamak belediyesi abidinpaşa aile merkezi

Ankara Mamak Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Abidinpaşa Aile Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Spor Alanı törenle açıldı. Açılışta konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tesisin bölgeye ayrı bir değer katacağını belirtti..

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Mamak Üreğil Millet Bahçesi açıldı!

Mamak Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen toplamda 2 milyon metrekarelik alana sahip Mamak Üreğil Millet Bahçesi’nin açılışı gerçekleştirildi. 

Fatih Belediyesi Cerrahpaşa'da 27 konut ve sosyal tesis yaptırıyor!

Fatih Belediyesi, Cerrahpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet konut inşaatı yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 30 Ekim'de yapılacak...

Mamak Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Duralialıç Mahallesi'ndeki 3 bin 481 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 Temmuz'da gerçekleşecek..

Mamak Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mamak Belediyesi, Üreğil Mahallesi'ndeki 3 adet imarlı parselin hisselerini ihale ile satıyor. İhale 27 Mart'ta gerçekleşecek...

Mamak Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mamak Belediyesi sınırları içerisinde Üreğil Mahallesi’nde bulunan 3 adet imarlı arsa 10 milyon 162 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Mamak kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı.

Mamak Belediyesi 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada Mamak Belediyesi'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdiğini belirtti.

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

mamak belediyesi abidinpaşa aile merkezi Haberi

mamak belediyesi abidinpaşa aile merkezi

Mamak Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Abidinpaşa Aile Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Spor Alanı törenle açıldı. 

Açılışa Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak ilçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, TOBAŞ Başkanı Ercan Kınacı, Ankara Pazarcılar Odası Başkanı Recep Ayhan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tesisin bölgeye ayrı bir değer katacağını belirterek, ilçedeki aile merkezi sayısının 11'e, kapalı pazaryeri sayısının da 9'a yükseldiğini kaydetti. 


Milliyet...