28 / 03 / 2024

Mamak Kentsel Dönüşüm alanı

Mamak Kentsel Dönüşüm alanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde büyük müjde!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "4 bin 500 konut inşamızı iki yıl içinde tamamlayıp mahzun kalan yüzlerin yeniden güldüğünü görmek istiyoruz" dedi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde tahliye gerginliği!

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde tahliye süreci başladı.  Güney Kore gazisi olan 92 yaşındaki Veli Atasoy evden çıkmak istemiyor. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mamak Kentsel Dönüşüm alanı Haberi

Mamak Kentsel Dönüşüm alanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihale gerçekleştirilecek.

Milliyet'te yer alan habere göre; Belediye'nin yaptığı yazılı açıklamada, ‘Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’ kapsamındaki hak sahiplerinin mağduriyetinin sonuçlandığı kaydedildi. Proje içerisinde Mart ayında sondaj ve zemin etüt çalışmaları, Mayıs ayında ise, kentsel tasarım çalışmalarına başlandığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Teslim edilmeyen konutlar için yılda yaklaşık 44 milyon TL kira ödemek zorunda kalan Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta 2 bin 500 konutun inşaatı için temmuz ayında ihaleye çıkacak. Projenin 2023 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Sonbahar aylarında ise, kalan bin 500 konut için inşaat ihalesine çıkılmasıyla 2020 yılı sonunda toplam 2 bin 500 konutun inşaatına başlayacak...