19 / 04 / 2024

mamak kentsel dönüşüm çalışmaları

mamak kentsel dönüşüm çalışmaları

Belediyenin uygulamaya koyduğu kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla Mamak'ta 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı. İlçede, şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atıldı..

Mamak'ta gecekondu sorunu kentsel dönüşümle çözüldü!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül,Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ağırladı. Son derece samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaretle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Vali Yazıcı ya Mamak hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Mamak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kentsel dönüşüm projeleri ve dev rekreasyon alanlarıyla gecekondu sorununu adım adım çözen Mamak Belediyesi, Mamak merkezi bu değişimin sembolü haline getirdi.

Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ve dev rekreasyon alanlarıyla gecekondu sorununu adım adım çözen Mamak Belediyesi, Mamak merkezi, bu değişimin sembolü haline getirdi.

Mamak kentsel dönüşümde Ankara'ya örnek oldu!

Kentsel dönüşüm projeleriyle gecekondu sorununu çözen Mamak Belediyesi, Ankara'ya örnek bir yer haline geldi. Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Mamak'ta sembolleşen ve birbiriyle bütünleşen projeler gerçekleştiriyoruz" dedi.

Mamak'ta kentsel dönüşüme yeşil damgası!

Hazırlağı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi başlan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Mamak'ta kentsel dönüşümde en büyük pay yeşil alana!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Mamak kentsel dönüşümde yeşil alan ihmal edilmiyor!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Mesut Akgül, Mamaklılara imar değişikliğini anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor. Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklılara imar değişikliğini anlattı...

Mamak'ta konutlar kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Mamak'ta değişim sürüyor Vatandaşlarla anlaşılarak yıkılan Mamak'taki gecekonduların yerine kentsel dönüşüm projeleri kapsamında modern konutlar yapılıyor. Mamak'ta son yıllarda büyük bir değişim yaşanıyor. Mamak'ta gecekondular tarih oluyor...

Mamak Belediyesi halkı kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirdi!

Mamak Belediyesi, mahalle sakinlerini Ramazan ayı süresince dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla bir araya getiren iftar sofralarını Altıağaç, Karaağaç ve Misket Mahalleleri’nde kurdu.

Mamak'ta mahalleli kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirildi!

Mamak Belediyesi, mahalle sakinlerini Ramazan ayı süresince dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla bir araya getiren iftar sofralarını Altiağaç, Karaağaç ve Misket Mahalleleri'nde kurdu.

Mamak 'ta kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

İki ay önce 2 bin konutun temelinin atıldığı Mamak'ın iki ayrı mahallesini kapsayan Ankara Gülseren - Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor.

Mamak’ta örnek sokak çalışması başladı!

Ankara Mamak Belediyesi başlattığı örnek sokak çalışmalarını uygulamaya koydu. 600 metre uzunluğunda Mamak Çarşı içinde başlanan yenileme ve düzenleme çalışmaları en çok cadde üzerinde bulunan esnafı memnun etti....

Mamak’ta imar ve şehircilik hizmetleri inşaat sektörünü canlandırdı!

Ankara Mamak Belediyesi 2009 yılından bugüne yaklaşık 3 milyon 457 bin metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir başarıya imza attı. Belediye, 4,5 yılda 3 bin 676 yapıya da iskan verdi....

Bakan Özhaseki'den Mamak'a 2. ve 3. etap dönüşüm müjdesi!

1. Etap'ta 460 konut ve iş yerinin yapıldığı Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak önemli bir açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Biz buranın ikinci ve üçüncü etabını devam ettireceğiz." dedi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde büyük müjde!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "4 bin 500 konut inşamızı iki yıl içinde tamamlayıp mahzun kalan yüzlerin yeniden güldüğünü görmek istiyoruz" dedi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde tahliye gerginliği!

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde tahliye süreci başladı.  Güney Kore gazisi olan 92 yaşındaki Veli Atasoy evden çıkmak istemiyor. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

mamak kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

mamak kentsel dönüşüm çalışmaları

Ankara'nın Mamak İlçesi, belediyenin uygulamaya koyduğu kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla ilçe bambaşka bir görünüme kavuştu. İlçede hem sosyal hem de fiziki anlamda pek çok değişim ve dönüşümün yaşandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Mamak’ın çehresi değişirken, eçmişte alt yapısı sıkıntılı, yolu olmayan gecekondularda yaşayan Mamaklının da hayat standartları yükseldi. 650 bine yakın nüfusuyla büyük bir dönüşüm yaşayan ilçe, aynı zamanda yatırımcıların da ilk tercihi oldu. Şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atılırken, hızlı bir şekilde gecekondudan arınan ilçede dokuz yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, günlük değil geleceğe yönelik yatırımlarla vatandaşlara sağlıklı yaşamın kapılarını araladıklarını kaydederek "Mamak’ta umutların yerini artık konutlar aldı" dedi. 9 yılda 40 bin gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıktıklarını belirten Akgül, “Mamak,...