25 / 04 / 2024

Mamak projeleri 2014

Mamak projeleri 2014

Mamak'ta 5750 konut yapılacak. Kira yardımlarının da düzenli olarak vatandaşların hesabına yattığını kaydeden Akgül, yenileme projesi kapsamındaki 5 bin 750 konutun bu dönem içinde yapılacağını söyledi.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

Mamak'taki üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm projeleri ile bambaşka bir çehreye kavuşan Mamak'ta aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanı bulunan üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı.

Mamak Altıağaç'ta 1.825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Ankara Mamak’ta kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mamak Altıaağaç'ta 1825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mamak yatırımcının gözdesi oldu!

İlçenin çehresini değiştiren projeleri sonrasında yatırımcının da gözdesi haline gelen Mamak’ta yeni yeni işyerleri açılıyor. Büyüyen Mamak’la birlikte esnafında yatırım için tercihi Mamak oluyor.

Mamak'taki üçlü tesis tamamlanıyor!

Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Mamak projeleri masaya yatırıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi özel müteşebbislerimiz, müteahhitlerimiz. Mamak için hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

Ankara Mamak'taki dönüşüm projeleri 2019'da tamamlanacak!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe başkanları arasında yer alan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile konuşuldu. Akgül, Mamak'ı yeniden inşa ettiklerini vurguladı.

Mamak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kentsel dönüşüm projeleri ve dev rekreasyon alanlarıyla gecekondu sorununu adım adım çözen Mamak Belediyesi, Mamak merkezi bu değişimin sembolü haline getirdi.

Mamak projeleri 2014 Haberi

Mamak projeleri 2014

Mamak Belediyesi, mahalle sakinlerini Ramazân ayı süresince dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla bir araya getiren iftar sofralarını Altıağaç. Karaağaç ve Misket Mahalleleri'nde kurdu. TOKİ ile Mamak Belediyesi arasında yürütülen Altıağaç- Karaağaç ve Hiiseyingazi mahallelerini kapsayan kentsel yenileme projesi hakkında vatandaşları bilgilendiren Akgül. Altıağaç Mahallesi sakinlerine proje kapsamında 1200 konutun projesinin hazırlanıp TOKİ'ye teslim edildiğini. 1200 konutun da proje hazırlık çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Anlaşmaların yüzde seksen oranında tamamlandığını belirten Akgül,"Sizlerle süreci hızlı şekilde sürdürüyoruz. 


Geniş yeşil alanları, spor alanları, ortak yaşam alanları, açık otopark alanları ve ticaret merkezlerimizle konut değil yaşam alanları oluşturuyoruz. Başlattığımız bu hareketlilik ilçemize canlılık kazandırmıştır" diye konuştu. 


Altıağaç Kapalı pazaryeri ve Misket İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşen iftara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül. Ak Parti Mamak...