20 / 04 / 2024

Mamak projeleri

Mamak projeleri

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi özel müteşebbislerimiz, müteahhitlerimiz. Mamak için hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

Kosovalı heyet Mamak'ın dönüşüm projelerini inceledi!

Ankara Mamak Belediyesi'nin 12 yıllık kardeş şehri Kosova'nın Wushtrri Belediyesinden bir heyet Mamak'ta incelemelerde bulundu. Wushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku, meclis üyeleri ve milletvekillerinin de bulunduğu heyet, Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Mamak Kıbrıs Mahallesi’ne üçlü kompleks!

Mamak’ı hizmetleriyle geleceğe taşırken, sosyal sorumluluk bilinciyle de yatırımlarına yön veren Mamak Belediyesi, içerisinde aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanı olarak hizmet verecek üçlü tesisin yapımına başladı

Mamak’ın yıldızı parlıyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte, Kartaltepe Kentpark başta olmak üzere yapımı tamamlanarak hizmet veren Mamak Şehir Stadı gibi birçok yatırımı yerinde inceledi.

Mesut Akgül: Mamak'ta yatırımlarımızla birçok ilke imza attık!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ağırladı. Akgül Mamak hakkında Türel'e detaylı bilgi verdi.

Mesut Akgül: İnşaat firmaları Mamak'a akın ediyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak Belediyesi olarak üretime olan desteklerimiz her zaman devam edecek ve bölgenin genişleyen ticaret hacminin daha üst seviyelere çıkması için çalışacağız. " de i.

Mamak Belediyesi'nden altyapı atağı!

Mamak Belediyesi altyapı çalışmalarına hız kesmeden ilçe genelinde devam ediyor . Altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kıran Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılı başından itibaren 70 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Mamak'ta dönüşüm kapsamında 2 bin konut kazandırılacak!

Mamak Belediyesi' nin Gülseren - Anayurt Mahalleleri 'nde yapımı süren kentsel yenileme projesi kapsamında konutlar hızla yükseliyor.

Mamak'ın yatırımlarına onay verildi!

Mamak Belediyesinin 2014 yılı Faaliyet Raporu, belediye meclisinde görüşüldü. Nisan Ayı meclis toplantısında 2014 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile onaylandı.

Mamak Mavigöl, Kutludüğün ve Ortaköy bölgesinde yatırım kazandıracak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy’de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi.

Barış Aydın: Mamak’ın çehresi değişiyor!

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın “Mamak, 5 yıl içinde Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olacak” dedi. Aydın 'Barış Aydın: Mamak’ın çehresi değişiyor' dedi.

Mamak kentsel dönüşümle değişiyor!

Mamak kentsel dönüşümle değişiyor. Derbent, Üreğil, Araplar, Dostlar, Köstence, Dulluk, Büyük Kayaş, Tepecik Mahalleleri'nin tamamını, Boğaziçi, Şirintepe, Akşemsettin, Yeşilbayır, Şahapgürler, Küçük Kayaş Mahalleleri kentsel dönüşümle değişiyor.

Mamak'ta imar hakkı 4'e katlandı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor. Toplantıya Ak Parti Mamak İlce Başkanı Muhammet Abdullah Özer de katıldı.

Mesut Akgül, imar değişikliğini anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor. Belediye Başkanı Mesut Akgül, imar değişikliğini anlattı.

Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlıı Mahallesi'nde yapılacak yenileme çalışması öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

Mamak'taki üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm projeleri ile bambaşka bir çehreye kavuşan Mamak'ta aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanı bulunan üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı.

Mamak Altıağaç'ta 1.825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Ankara Mamak’ta kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mamak Altıaağaç'ta 1825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mamak yatırımcının gözdesi oldu!

İlçenin çehresini değiştiren projeleri sonrasında yatırımcının da gözdesi haline gelen Mamak’ta yeni yeni işyerleri açılıyor. Büyüyen Mamak’la birlikte esnafında yatırım için tercihi Mamak oluyor.

Mamak'taki üçlü tesis tamamlanıyor!

Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Mamak projeleri masaya yatırıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi özel müteşebbislerimiz, müteahhitlerimiz. Mamak için hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

Ankara Mamak'taki dönüşüm projeleri 2019'da tamamlanacak!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe başkanları arasında yer alan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile konuşuldu. Akgül, Mamak'ı yeniden inşa ettiklerini vurguladı.

Mamak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kentsel dönüşüm projeleri ve dev rekreasyon alanlarıyla gecekondu sorununu adım adım çözen Mamak Belediyesi, Mamak merkezi bu değişimin sembolü haline getirdi.

Mamak'ta gecekondu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ve dev rekreasyon alanlarıyla gecekondu sorununu adım adım çözen Mamak Belediyesi, Mamak merkezini bu değişimin sembolü haline getirdi.

Mamak projeleri Haberi

Mamak projeleri


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda ilçede bir sonraki dönemde yapılacak projeler masaya yatırıldı, fikir alışverişinde bulunuldu. Mamak’ın modern ve sağlam yapılara kavuşması için çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Akgül, “Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi özel müteşebbislerimiz, müteahhitlerimiz. Mamak için hep birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.

İnşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu kaydeden Akgül, Mamak’ın büyümesinde ve gelişmesinde müteahhitlerin rolünün çok büyük olduğunu söyledi. Akgül, Mamak’ta süren kentsel dönüşüm çalışmalarında özel sektörle işbirliğine önem verdiklerini...