18 / 04 / 2024

mamak toki konutları

mamak toki konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

TOKİ Ankara Mamak'ta 273 daire satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de alt gelir grubu ve standart konut projesi olarak toplamda 273 adet daireyi kura ile satışa sunuyor. Projelere yapılan başvuru konut sayısından az olduğu için kura çekimi yapılmayacak.

Mamak TOKi Konutları 'nda yaşayanlar kar yağınca açılmayan yollardan şikayetçi!

Mamak Kusunlar Mahallesi'nde yapılan TOKİ Konutları 'nda yaşayan vatandaşlar kar yağınca açılamayan yollardan, bir saatte ancak gelen otobüslerden ve bir türlü ısınmayan evlerinden şikayet ediyor

TOKİ, Mamak'ta 11 bin 790, Sincan'da 11 bin konut inşa edecek!

Mamak ve Sincan 'da yerel yönetimlerle işbirliğiyle kapsamlı kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirilecek, TOKİ, Mamak 'ta 11 bin 790, Sincan'da ise 11 bin konut inşa edecek.

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

Mamak TOKİ Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

TOKİ Mamak Kusunlar Konutları için ödemeler yapıldı!

Mamak'taki TOKİ Kusunlar'dan, 480 konut için uzlaşma sağlandığını bildiren Gökçek, tapu devrini Büyükşehir'e yapan vatandaşların mülk bedellerinin geciktirilmeden banka hesaplarına yatırıldığını söyledi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Fiyatların 81 bin 433 TL'den başladığı Ankara Mamak TOKİ projesinde taksitler 756 liradan başlıyor. Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

Ankara Mamak Yatıkmusluk TOKİ Konutları fiyat!

Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak kabul edildiği projede başvuru dönemi 13 Nisan 2016 tarihine kadar devam ediyor. Ankara Mamak Yatıkmusluk TOKİ Konutları fiyat listesine göre 133 bin 192 TL'den başlıyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

mamak toki konutları Haberi

mamak toki konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Mamak'ta inşaatına devam edilen TOKİ konutlarında incelemeler yaptı, gelinen aşama hakkında yetkililerden bazı bilgiler aldı.

İnşaat alanında Anadolu Ajansı muhabirine değerlendirmeler yapan Bakan Kurum, TOKİ ile büyük kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda yatay mimari anlayışını merkeze alan ve şehrin mimarisiyle bütünleşen yapılar hayata geçirdiklerini belirten Bakan Kurum, aynı zamanda vatandaşların doğayla iç içe olduğu, her türlü sosyal aktivitenin yapılabildiği alanların olduğu projeleri de hayata geçirdiklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm kapsamında Mamak'ta inşaatına devam edilen 548 konutlu etabın kasımda hak sahiplerine teslim edileceği belirten Bakan Kurum, "Zemin artı 3 ya da 4 katı geçmeyen, yatay mimari esaslı, üst sınıf malzemelerin kullanıldığı, çevre düzenlemesi ve alt yapısıyla...