19 / 04 / 2024

man fabrikası kuruluş kale endüstri holding

man fabrikası kuruluş kale endüstri holding

Kale Endüstri Holding, İstanbul'un değişik bölgelerinde yer alan yaklaşık 350 dönüm büyüklüğündeki dört arsasında yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Pimtaş'ın kuruluşu olan HGT Tarım tarafından hayata geçirilecek olan dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Fabrika, 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alanda ve yüzde 100 yerli ve milli olanaklarla hayata geçirilecek.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kurulacak!

Pimtaş'ın kuruluşlarından HGT Tarım, artan taze ve organik gıda talebini karşılamak için 1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kuruyor. PİMARGE ve Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak sürdürülen dikey tarım projesinde çalışmalara start verildi.

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik İhraççı Bilgi Dokümanı onaylandı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon Türk Lirası tutarındaki 195 gün vadeli kira sertifikası ihracına ilişkin başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Onaylı İhraççı Bilgi Dokümanı yayınlandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik İhraççı Bilgi Dokümanı'na onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon Türk Lirası tutarındaki 187 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin başvusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Onaylı İhraççı Bilgi Dokümanı web sitesinde yayınlandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik İhraççı Bilgi Dokümanı güncellendi!

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon Türk Lirası tutarındaki 187 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin başvusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. İhraçcı Bilgi dokümanında meydana gelen değişiklikleri içeren güncelleme metni ekte yer alıyor.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

TF Varlık Kiralama'nın 225 milyon TL'lik İhraççı Bilgi Dokümanı!

TF Varlık Kiralama, 179 gün vadeli 150 milyon TL tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 225 milyon TL tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulan İhraççı Bilgi Dokümanı'nı yayınladı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik İhraççı Bilgi Dokümanı!

Bereket Varlık Kiralama, 200 milyon TL tutarındaki 84 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulan İhraççı Bilgi Dokümanı'nı yayınladı. 

İş yeri sigortası sayesinde fabrikasını 1 ayda yeniden inşa etti! 

Meyso Tarım Fabrikası, 2019'un Mayıs ayında bir yangın sebebiyle kül oldu. Meyso Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Nayır, "Sigorta yaptırmasaydım ailemizin 15-20 yıllık emeği heba olacaktı. Sigorta sayesinde tesisimizi 1 ayda yeniden inşa ettirdik" dedi...

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

TBMM Genel Kurulunda "Tank Palet Fabrikası"yla ilgili tartışma!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda CHP ile AK Parti milletvekilleri arasında "Tank Palet Fabrikası" ile ilgili tartışma yaşandı...

man fabrikası kuruluş kale endüstri holding Haberi

man fabrikası kuruluş kale endüstri holding

Kale Endüstri Holding'in elindeki en değerli arsalarının başında Topkapı Cevizlibağ'da E-5'in kenarında yer alan eski MAN fabrikasının arazisi geliyor. Holding, yaklaşık üç değişik parselden oluşan 44 bin metrekare büyüklüğündeki bu arsa ürerinde bir alışveriş merkezi ve rezidans projesi planlıyor.

Temelleri 53 yıl önce atılan ve İstanbul Güngören'de faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, başta kilit olmak üzere, çelik kapı, para kasaları ve pencere sistemleri üzerine üretim gerçekleştiriyor. Toplam yedi şirketi bünyesinde toplayan holdin bünyesinde yaklaşık 3 bin kişi çalışıyor. Holdingin amiral gemisi ise 1979 yılında üretime başlayan Kale Kilit. Kale Kilit'in üretim bölümünde...