24 / 04 / 2024

manavgat 2014 projeleri

manavgat 2014 projeleri

Ulualan'ı imara açacaklarını belirten Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, "Manavgat'a Disneyland'ı kurduğumuz zaman, Antalya'ya gelen her turist Manavgat'a gelecek. Böylece Manavgat kazanacak" dedi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manavgat'ta Köy Evleri projesi gerçekleşecek!

MANAVGAT'ta kırsal bölgelerde yapılacak konutlar için vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek geleneksel ev projeleri görücüye çıktı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Manavgat'ta inşaat sektörü çalışan sayısında düşüş!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Boztaş, 2014 yılında Manavgat'ın ticaret, inşaat sektörü ile işyeri ve çalışan sayısı rakamlarında olumsuz sinyaller ortaya çıktığını belirterek 2015 yılında iş adamları ve yatırımcıları daha dikkatli olmalı konusunda uyardı..

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Manavgat Kültür Merkezi Meydanı'na Anıtsal Saat Kulesi yapılacak!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini 28 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek.

Antalya Manavgat'ta 2 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 281 bin 596 TL!

Antalya İli Manavgat İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul Manavgat Satış Memurluğu tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediyor.

Antalya Manavgat'ta 1 milyon 94 bin 625 TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi'nde yer alan 13,900,00 metrekare yüzölçümlü arsa Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 17 Kasım 2014 günü saat 09:30 ile 09:35 arası ihale ediliyor.

Manavgat Belediye Başkanlığı'ndan 3 yıllığına kiralık büfe, kantin ve dükkan!

Manavgat Belediye Başkanlığı; Side'de yer alan 2 büfe, 1 kantin ve 1 dükkanın kiralanmasını 9 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Kiralama işi 3 yıl sürecek.

manavgat 2014 projeleri Haberi

manavgat 2014 projeleri


Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde kampanyada çalışacak olan gönüllülerle toplantı yaptı. Crown Palace Otel'de yapılan toplantıya partinin yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle üçyüzden fazla gönüllü katıldı. 


Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat'ta belediyecilik anlayışının beğenilmediği için başkanlığa aday olduğunu ifade ederek, "Son 10 yılda belde belediyeleri Manavgat'tan daha iyi çalıştı. İnsanlara iş imkanlarının açılmasını yaşama alanlarının oluşturulmasını sağladılar. Manavgat Belediyesi bir karış yeri imara açmadı. Manavgat'ta konut fiyatları ve kiralar alabildiğince yükseldi. Sarılar, Ilıca, Side ve Evrenseki belediyeleri olmasa Manavgat'ta insanlar ev yapacak arsa bulamayacaktı. Böyle belediyecilik olmaz. Bunun adı hiçbir şey üretmeyen belediyeciliktir. Biz, bu anlayışa, böyle belediyeciliğe karşıyız" dedi. 


Kaldırım, aydınlatma ve peyzaj...