27 / 04 / 2024

manavgat asfalt çalışmaları

manavgat asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat, Serik ve Aksu’da toplam 30 kilometrelik yolu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

manavgat asfalt çalışmaları Haberi

manavgat asfalt çalışmaları


Antalya asfaltsız yol bırakmamak üzere çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Aksu Kayadibi ile Serik Kırbaş, Kozan, Çatallar ve Dorumlar grup yolunu yeniliyor. Toplam 24 kilometrelik yolun bakım ve onarımını yapan ekipler, şarampolleri temizliyor, silindir aracıyla sıkıştırılarak yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor. Yenileme çalışmasının ardından asfalta kavuşacak grup yolu modern ve güvenli hale gelecek. 

MANAVGAT’TA ASFALT SEFERBERLİĞİ 

Diğer bir ekip de Manavgat’ta sıcak asfalt çalışması yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Çayyazı ve Yukarıışıklar mahallelerini asfaltla buluşturan ekipler, şimdi de Bereket, Yavrudoğan ve Gaziler mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Oldukça bozuk olan toplam 6 kilometrelik yolun kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Manavgat halkının memnuniyetle karşıladığı sıcak asfalt çalışmalarını İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Yavrudoğan Mahalle Muhtarı Hilmi Baştaş, Bereket mahalle Muhtarı Mustafa Aysal...