27 / 04 / 2024

Manavgat inşaat güvenliği

Manavgat inşaat güvenliği

Manavgat Belediyesi; inşaatlarda alınması gerekli güvenlik ve görsel tedbirlerle ilgili olarak Manavgat kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla 04.02.2015 Çarşamba günü saat 14.00'de toplantı düzenliyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 zamlandı! Gıda güvenliği için büyük risk

Dünya piyasasında gübre fiyatlarının yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 oranlarında zamlanmasının ardından S&P’den yapılan açıklamada, yaşanan fiyat artışının gıda güvenliği için büyük risk olduğu belirtildi. Yapılan uyarıda Rusya’ya bağımlılığın azaltılması gerektiği belirtildi.

İzmir'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Güzelbahçe Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihalenin bedeli 30 milyon 116 bin 30 lira olarak belirlendi.

Kripto paraların güvenliği için donanım cüzdan!

Ledger Üst Yöneticisi Pascal Gauthier, kripto paraların güvenliği için donanım cüzdanlarının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Şantiyelerin güvenliği için teknolojik dönüşüm gerekiyor!

İnşaat ve el aletleri sektörü iş sağlığı ve güvenliği ihtiyacının en yoğun olduğu sektörlerin başında yer alıyor. Öyle ki, kazaların yüzde 30’u yalnızca el aletlerini kullanırken meydana geliyor.

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Can tarafından kuruldu.

Manavgat inşaat güvenliği Haberi

Manavgat inşaat güvenliği

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak olan toplantıya sektörel firmalar ile birlikte oda ve kurum yetkililerinin katılması bekleniyor. 


Manavgat Belediyesi'nden yapıları açıklamada, "Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, uygulamada yaşanan sorunlar ve mülk sahiplerinin talepleri doğrultusunda Manavgat 1. Etap (Kent Merkezi) İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notları'nda yapılan değişiklikler Manavgat Belediye Meclisi'nin 02.10.2014 tarihli ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 16.112,2014 tarihli toplantı lan nd a onaylanarak yürürlüğe girmiştir. 


Yapılan değişikliklerin yanı sıra "Ön Onay Başvuru Süresi" ve "İnşaatlarda Alınması Gerekli Güvenlik ve Görsel Tedbirlerin Manavgat kamuoyu ile paylaşılması için 04.02.2015 Çarşamba Saat 14.00'de Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya Mimarlar Odası, inşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Yapı Denetim Firmalarının temsilcileri katılacaktır"...