25 / 04 / 2024

manavgat külliye temel atma töreni

manavgat külliye temel atma töreni

Manavgat Seydiler Mahallesi’nde Seyyid-i Cemaleddin Vakfı tarafından inşa edilecek olan Seyyid Cemaleddin Hazretleri Külliyesi, Camisi ve Türbesi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Zamlı emekli maaşlarında çok gizli detay çekmeceden çıktı! Hesaplama yöntemi sil baştan değişti!

Son torba yasa teklifinin Meclis'te onaylanmasıyla, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaş artışları hesaplama yöntemi değişti. Yeni düzenlemeye göre, zam hesaplamalarında taban maaş yerine kök maaş temel alınacak.

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

Külliye’de kritik ekonomi zirvesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Tüm detaylar akşam saatlerinde belli olacak! Ucuz konut, kredi borçları ve fahiş fiyatlar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de bir araya gelecek. Kabine'nin ana gündeminde takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları olması beklenirken, bu konuların çözümüne yönelik 3 formül var.

Bankaya borcu olanlar dikkat!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle kamu bankaları milyonlarca vatandaşa düşük faizli temel ihtiyaç kredisi verdi. Vatandaşlar artık kredilerini 6 ay ödemesiz dönemle yeniden yapılandırma imkanına sahipler.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

manavgat külliye temel atma töreni Haberi

manavgat külliye temel atma töreni

Törene AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Bursa Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu, vakıf yöneticileri, sivil Toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.

Çok güzel ve anlamlı bir hizmet için Manavgat’ta bulunduğu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Manavgat’a önemli hizmetler kazandırma yolunda ciddi gayretlerimiz ve projelerimiz var. Türk Beleni projesiyle Manavgat’a büyük bir değer kazandırıyoruz. Altyapı çalışmalarımız da bir taraftan ilerliyor. Manavgat, Antalya’nın ve Türk turizminin göz bebeği ilçelerimizden birisidir. Önceki gün Almanya’da bir haber yayınlandı. Alman turistlerin en çok rağbet ettikleri otellerin Manavgat-Side bölgemizdeki oteller olduğu görülüyor. Dolayısıyla bizde Manavgat için yoğun gayret sarfediyoruz. Ama bugünkü beraberliğimiz, bugün başlattığımız çalışma çok daha büyük bir mana...