19 / 04 / 2024

manavgat Seyyid-i Cemaleddin Vakfı

manavgat Seyyid-i Cemaleddin Vakfı

Manavgat Seydiler Mahallesi’nde Seyyid-i Cemaleddin Vakfı tarafından inşa edilecek olan Seyyid Cemaleddin Hazretleri Külliyesi, Camisi ve Türbesi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

TOKİ Manavgat Çeltikçi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Antalya Manavgat kura çekilişi 14 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Manavgat TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Antalya Manavgat başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Manavgat'ta afetzedelere 177 konteyner ev teslim edilecek!

Manavgat'ta meydana gelen yangınlar sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için köylere kurulan 177 konteyner yakın zamanda vatandaşlara teslim edilecek. 

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

manavgat Seyyid-i Cemaleddin Vakfı Haberi

manavgat Seyyid-i Cemaleddin Vakfı

Törene AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Bursa Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu, vakıf yöneticileri, sivil Toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.

Çok güzel ve anlamlı bir hizmet için Manavgat’ta bulunduğu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Manavgat’a önemli hizmetler kazandırma yolunda ciddi gayretlerimiz ve projelerimiz var. Türk Beleni projesiyle Manavgat’a büyük bir değer kazandırıyoruz. Altyapı çalışmalarımız da bir taraftan ilerliyor. Manavgat, Antalya’nın ve Türk turizminin göz bebeği ilçelerimizden birisidir. Önceki gün Almanya’da bir haber yayınlandı. Alman turistlerin en çok rağbet ettikleri otellerin Manavgat-Side bölgemizdeki oteller olduğu görülüyor. Dolayısıyla bizde Manavgat için yoğun gayret sarfediyoruz. Ama bugünkü beraberliğimiz, bugün başlattığımız çalışma çok daha büyük bir mana...