29 / 03 / 2024

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Hasan Değişgeç ve Rasim Yaşar ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ziya Aytar tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.

Falcon Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Falcon Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi, Beytullah Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Alhandan Gayrimenkul Emlak Pazarlama İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

Alhandan Gayrimenkul Emlak Pazarlama İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Noorı Ayyed Ayyed tarafından kuruldu.

Mac Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mac Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Uğur Toptaş tarafından bugün kuruldu.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı İlkokulu yıkılacak mı?

Mersin Toroslar’da 1415 öğrenci ve 53 öğretmenin bulunduğu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı İlkokulu’nun binasının depreme dayanaksız olduğuna, rağmen okulda onarım yapılmadığı ve eğitimin devam ettiği ortaya çıktı.

Bluesea İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Bluesea İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret ve Limited Şirketi, Özgür Acun tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent Sitesi'nde kuruldu.

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi açıldı!

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi 10 bin TL sermaye bugün açıldı.

Gapsan İnşaat Gıda Otomotiv Telekomünikasyon Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gapsan İnşaat Gıda Otomotiv Telekomünikasyon Ticaret Ve Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Harun Şan tarafından kuruldu.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş Haberi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş

MATSO tarihinde ilk defa yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katılarak stant açtıklarını ifade eden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, "Kasım ve Aralık aylarında yaptığımız değerlendirmelerde turizme yönelik olumsuz verilerle birlikte MATSO olarak tanıtım faaliyetlerine doğrudan katılmamız gerektiği ortaya çıktı. Biz de MATSO olarak fuarlara kurumsal katılım karan aldık, ilk önce istanbul'da düzenlenen iç piyasaya yönelik EMITT Fuarfna katıldık.  Fuarda standa açarak bölgemizin tanıtımını en İyi şekilde yapmaya çalıştık. 


Turizmde iç piyasada Manavgat'ın payı yüzde 10-15 arasında. Bunu yüzde 20'ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştuAlmanya'nın Berlin kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm luarlanndan biri olarak kabul edilen ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası'nda stant açtıklannı belirten Boztaş, "Almanya'nın başkenti Berlin'de kapılannı ITB Turizm Borsası Fuan'ndan iki...