26 / 04 / 2024

manavgat türbe temel atma töreni

manavgat türbe temel atma töreni

Manavgat Seydiler Mahallesi’nde Seyyid-i Cemaleddin Vakfı tarafından inşa edilecek olan Seyyid Cemaleddin Hazretleri Külliyesi, Camisi ve Türbesi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Ankaralılar dikkat! Yüzde 25 zam geldi! 200 gram ekmeğin yeni fiyatı 5 TL oldu!

Ankara’da un, maya, doğalgaz, motorin, işçilik, su, elektrik, kira gibi tüm temel giderlerin fiyatlarının artmasından ötürü ekmek fiyatlarına zam yapılması kararı alındı. Alınan karar ile 4 lira olan 200 gramlık ekmeğin fiyatı yüzde 25 zamlanarak 5 TL oldu.

Metro Market’te Ayçiçek yağı indirimi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi

Metro market aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Tüm temel gıda maddelerinin yer aldığı aktüel ürünler kataloğu 10 Kasım 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olacak. İndirimli ürünler arasında en çok dikkat çeken sıvıyağ oldu. İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Buğdayda son dakika şoku! Gıda fiyatları alt üst olacak!

Buğday fiyatlarındaki yükseliş makarnadan ekmeğe bütün temel gıda fiyatlarına doğrudan etki ettiği için yakından takip ediliyor. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle tahıl sevkiyatının aksaması buğday fiyatlarını uçurdu. Buğday fiyatları daha da yükselecek mi? Konuyla ilgili flaş bir adım at

Asgari ücrette 2. zamda detaylar belli oldu! İşte yeni zam oranları!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı ile ilgili Ankara'da bir süredir devam eden görüşmeler sonunda değişik formüller üzerinde çalışmalar yapılmıştı. Burada üç temel  senaryo üzerinde süren görüşmelerde birinci formül olan prim düzenlemesi öne çıktı.

18 ülkede 329 Türk mimari eseri kiliseye çevrildi!

Osmanlı İmparatorluğu'nun hakim olduğu topraklardaki Türk mimari eserlerini ülke ülke gezerek araştırmalar yapan Yüksek Mimar Mehmet Emin Yılmaz, 18 ülkede cami, mescit, tekke, türbe gibi 329 Türk mimari eserinin kiliseye dönüştürdüğünü tespit etti.

Bursa'da apartman boşluğundaki türbe görenleri şaşırtıyor!

Bursa’da 15. yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği düşünülen Aşık Yunus’un Karamazak Mahallesi’nde 3 apartmanın arka oda pencerelerinin baktığı havalandırma boşluğunda yer alan türbesi görenlerin dikkatini çekiyor.

Kategori mağazacıları, temel ihtiyaçlar dışındaki perakende noktalarının kapatılmasını bekliyor!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, temel ihtiyaçlar dışında tüm perakende noktalarının kapatılması kararının kamu otoriteleri tarafından ivedilikle verilmesini beklediklerini dile getirdi.

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Yalova'daki Yaren Baba Türbesi'nin satıldığı iddia ediliyor!

Yalova’da yaşanan türbe tartışmasında, AKP'li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, kendinden önceki CHP’li belediye yönetiminin seçimlerden önce içinde Yaren Baba’nın da türbesi olduğunu alanı sattığını iddia etti. 

Çin Uygur camilerini yıkıyor!

Çin'de Uygur Türklerine ait camilerin yıkıldığı iddiasıyla ilgili yeni verilere ulaşıldı. Bölgenin uydu görüntüleriyle 100 cami ve türbe belirlenerek son durumları kontrol edildi.

Manavgat Türkbeleni açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

Manavgat Türkbeleni projesi gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın çehresini değiştirecek olan Türkbeleni  Projesi’nde sona geldi. 

manavgat türbe temel atma töreni Haberi

manavgat türbe temel atma töreni

Törene AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Bursa Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu, vakıf yöneticileri, sivil Toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.

Çok güzel ve anlamlı bir hizmet için Manavgat’ta bulunduğu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Manavgat’a önemli hizmetler kazandırma yolunda ciddi gayretlerimiz ve projelerimiz var. Türk Beleni projesiyle Manavgat’a büyük bir değer kazandırıyoruz. Altyapı çalışmalarımız da bir taraftan ilerliyor. Manavgat, Antalya’nın ve Türk turizminin göz bebeği ilçelerimizden birisidir. Önceki gün Almanya’da bir haber yayınlandı. Alman turistlerin en çok rağbet ettikleri otellerin Manavgat-Side bölgemizdeki oteller olduğu görülüyor. Dolayısıyla bizde Manavgat için yoğun gayret sarfediyoruz. Ama bugünkü beraberliğimiz, bugün başlattığımız çalışma çok daha büyük bir mana...