29 / 03 / 2024

Mandırlar Köyü

Mandırlar Köyü

Antalya Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi 10 bin 579 metrekare arsa satacak

Isparta Belceğiz Köyü'nde bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Isparta ili, Şarkikaraağaç ilçesi, Belceğiz Köyü sınırları içerisinde yer alan alan bazı yerler sit alanı olarak tescil edildi.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TCDD Kadıköy'deki 3 meskendeki hissesini satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesi sınırlarında yer alan 3 meskendeki hissesini satıyor..

Kadıköy Sahrayıcedit 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Sahrayıcedit Mahallesi sınırları içerisinde kalan bazı parsellerin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.. 

Yalova Kadıköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından, Kadıköy sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..

Düzce'deki Yaka köyünün sorunları meclise taşındı!

Düzce'nin Merkez ilçesine bağlı Yaka köyünün bir kısmının belediye sınırları içerisine alınması ve köyün sadece mücavirdeki kısmına doğalgaz hizmeti verilmesi sorunu meclis gündemine taşındı..

Kadıköy Belediyesi 12.5 milyon TL'ye 3 gayrimenkul satıyor!

Kadıköy Belediyesi sınırlarında yer alan 3 gayrimenkul ihale ediliyor. İhaleye konu olan taşınmazların toplam bedeli 12 milyon 512 bin 859 TL olarak belirlendi.

Köy imarı kaçtır?

Köy imarı, köy yerleşik alan sınırları içerisindeki imar şartlarını belirliyor. Peki, köy imarı kaçtır? Köyde ne kadar büyüklükte bir alana ne kadar büyüklükte bir ev inşa edilebilir?

Antalya Mandırlar sakinlerine imar hakkında bilgi verildi!

İmar çalışmalarında halkın isteklerine büyük önem veren ve halktan gelen istekler doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösteren Şahin, Mandırlar Mahalle sakinlerini makamında kabul ederek imar çalışmaları hakkında vatandaşa bilgiler verdi.

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor!

Bağlı Boyalı köyü halkı, Boyalı sınırları içerisinde bulunan, Bozkır mevkisi diye adlandırılan yerde iki adet arazinin satışını 2010 yılında görev yapan Muhtar İbrahim Aksoy döneminde satışı onaylanan arazilerinin satışının yapılmasını istemiyor.

Uşak'ta 8 köy ve 1 belde belediye sınırlarında!

Uşak Belediye Meclisi'nde kent merkezine yakın olan ve belediye mücavir alanı içinde kalan 8 köyün ve 1 beldenin tüzel kişiliğin sona erdirilmesi ve Belediye sınırlarının içine alınması konusunu oylandı.

Tekkeköy Costal’da Çınarlık Tatil Köyü inşa edilecek!

Samsun’da turizmi canlandırmak için her fırsatı değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy sınırlarında bulunan Costal’da tatil köyü inşa edecek.

Mandırlar Köyü Haberi

Mandırlar Köyü

Antalya İl Sosyal Güvenlik Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi tarfından yapılan açıklamaya göre satışa çıkarılan 10 bin 579 metrekare arsa Antalya Aksu Mandırlar Köyü'nde, Lara Plajı'nı şehir merkezine bağlayan yol üzerinde bulunuyor. Arsanın tahmin bedeli 3 milyon 500 bin TL. İhale 29 Mart 2010 tarihinde saat 10.30'da SGK Antalya Sosyal İl Güvenlik Müdürlüğü'nde yapılacak.
Hüseyin...