27 / 04 / 2024

Mandzukic beşiktaş villa teklifi

Mandzukic beşiktaş villa teklifi

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 14 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa ve arsası vasıflı gayrimenkul 14 milyon 10 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 17 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan 393,00 metrekare yüzölçümlü villa 2 bağımsız bölümden meydana geliyor. Gayrimenkul 9 milyon 100 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Beşiktaş'ta icradan 3.3 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi'nde bulunan villayı 3 milyon 300 bin TL bedelle 11 Eylül günü açık artırma ile ihale edecek.

Beşiktaş Soltaş Evleri'nde 1.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Soltaş Evleri'nde bulunan villayı 1 milyon 860 bin TL 'ye satışa çıkardı. Villa toplam 180 metrekare kullanım alanına sahip.

Beşiktaş' ta 1 milyon 860 bin TL' ye satılık villa!

İstanbul Beşiktaş' ta bulunan 221 metrekare yüz ölçümüne sahip villa, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 23 Mart 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Beşiktaş'ta 4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 497,61 metrekare yüzölçümüne sahip villa, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Colin's, Türkiye’deki 155’inci mağazasını Beşiktaş’ta açtı!

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, yeni mağazasını Beşiktaş’ta açtı.

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Ali Hakan Yıldızcı tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

Mandzukic beşiktaş villa teklifi Haberi

Mandzukic beşiktaş villa teklifi

Türkiye'de transfer dönemini pazartesi günü biterken, siyah-beyazlıların renklerine katmak için büyük çaba gösterdiği Mario Mandzukic'in transferinin neden gerçekleşmediği öğrenildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş, transferin son gününde Mandzukic ile kıran kırana bir pazarlık gerçekleştirdi. Öyle ki Mandzukic ve menajeri, pazartesi gün boyunca Beşiktaşlı yöneticilerle 3-4 kez görüntülü olarak konuştu. Hatta görüşmelere West Ham ve Lokomotif Moskova molası bile verildi. Hırvat oyuncun ve menajeri büyük ölçüde ikna oldu. Buna göre Mandzukic, senelik 2.5 milyon euro garanti ücretine ve 2 senelik sözleşme teklifine 'evet' dedi.

Ama tecrübeli forvetin bir isteği daha bulunuyordu. Hırvat golcü, 3 milyon euro'luk imza parası istedi.

Beşiktaş yönetimi bu istek için "Hepsini nakit ödemeyelim, bir kısmının karşılığında sana havuzlu, lüks bir villa verelim" dedi. Fakat Hırvat yıldız "Hepsini nakit...