28 / 03 / 2024

Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak

Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak

Manhattan Nef New York projesi 60 kattan oluşuyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Peki Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nef New York fiyat! 

Nef New York fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor.

Nef New York nerede? 

Nef New York nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Nef Saint Marks Place 21 Ocak'ta satışta!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef, New York projesi için 21 Ocak'ta satışa hazırlanıyor.

New York'ta kira fiyatlarında rekor düşüş!

New York'un Manhattan bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle kiralardaki düşüş ve boş dairelerin oranı Ağustos'ta rekor seviyeyi gördü.

New York'ta inşaat halindeki bina çöktü!

ABD'nin New York şehrinin Manhattan bölgesinde inşaat halindeki bir bina çöktü.

İşte Kızılay'ın Manhattan'daki öğrenci yurdu!

Türken'in New York'ta inşa edeceği öğrenci yurdunun arsası 90 milyon TL'ye mal oldu. Yurt dünyanın en pahalı emlak stokunun bulunduğu Manhattan'da yapılıyor...

Serdar Bilgili Manhattan 5.Cadde’deki binanın yeni ortağı oldu!

Bilgili Grup'un patronu Serdar Bilgili, New York Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Coca-Cola binasını 955 milyon dolara satın aldı.

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

New York'taki Türkevi Binası 35'inci kata ulaştı!

New York Manhattan'da yapımı devam eden Türkevi inşaatı son katı olan 35. kata ulaştı. İnşaatın son aşamasınına ulaşması nedeniyle düzenlenen törene Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak Haberi

Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak

Manhattan Nef New York projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor. Proje 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.


Manhattan Nef New York projesi Nef Gayrimenkul imzası ile Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek. Proje yüksek katlı otel ve konutlardan meydana geliyor. Nef İnşaat New York projesinin yanı sıra Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeler de planlıyor. 


Manhattan Nef New York projesi foldhome konseptiyle geliştirilecek. 60 kattan oluşan proje parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

Manhattan Nef New York projesinde...