26 / 04 / 2024

manisa 2015 projeleri

manisa 2015 projeleri

Düğün salonu çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten İzzettin Mahalle Muhtarı Mevlüt Ülger, “Mahallemizde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Manisa'da uydudan yayın yapan yerel bir televizyon kanalına konuk olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılının yatırım yılı olacağını belirterek Manisa'nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandıracaklarını söyledi.

Selçuk Özdağ'dan Manisa'ya yatırım sözü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da 100'e yakın yatırım olduğunu ve hepsinin tamamlanacağını açıkladı, Özdağ göletlerin ve barajların yapıldığını da belirtti...

Manisa'ya ihtisas OSB müjdesi!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, bünyesinde okul, üniversite, fakülte ve araştırma enstitüleri gibi çeşitli eğitim kurumlarının yer alacağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Kula ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Ergün, Manisa’nın her noktasına en iyi hizmetleri ulaştırabilmenin çabası içinde olduklarını ifade etti.

Manisa Kobaklar’ın isale hattı yenileniyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesi Kobaklar Mahallesi’nin içme suyu isale hattını yeniliyor. Yapılacak yenileme ile su kayıp kaçaklarının önleneceği ve mahalleye daha fazla su temin edileceği belirtildi.

Manisa’ya yeni sosyal alan!

Manisalıların vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara bir yenisini daha eklendi.Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesinde bulunan Kapalı Çarşı girişinde ‘Manisa Kafe’ adıyla kafe ve restoran düzenlemesi başlattı...

Manisa'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklarda cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilecek çalışmalarla görüntü açısından kirlilik oluşturan işyeri cephelerinin yepyeni bir görünüm kazanacağı belirtildi

Manisa'nın Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Haziran ayında da karara bağlanması beklenen projede birlikte bilgilendirme toplantıları yapılacak.

Manisa'ya 700 milyon TL'lik yatırım!

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa ovasındaki tarım arazilerinin sulama ihtiyacını karşılayacak 700 milyon lira değerinde basınçlı su projesi hazırladıklarını söyledi.

Manisa Selendi'ye içme suyu hattı döşendi!

Havaoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen içme suyu hattı döşeme çalışması ile eşi engelli olan Musa Yağcı’nın hanesine ilk defa su verildiği belirtilirken, Yenice Mahallesi’nde de kanalizasyon çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Manisa Kıran Mahallesi’ne 200 metrelik kanalizasyon hattı döşendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyunda kaliteyi arttırmaya yönelik hamlelerine hız kesmeden devam ediyor. MASKİ ekipleri tarafından Demirci İlçesi’ndeki içme suyu depolarının bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor .

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, büyükşehirin 1 yıllık değerlendirmesini yaptı. Büyükşehir geçiş sürecinden yatırımların planlanmasına kadar önemli adımlar attıklarını belirtti. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri...

Manisa Turgutalp’in terfi ve isale hatları yenileniyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma İlçesine bağlı Turgutalp Mahallesinde 2 bin 722 metrelik içme suyu terfi ve isale hattı yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa'da eğitime 23 milyon liralık yatırım!

Selçuk Özdağ, Sosyal Bilimler Lisesinin yaşadığı bina sıkıntısını gidermek için Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi. Özdağ, bu binanın yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığını müjdeledi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Manisa'daki içme suyu tesisleri modernize ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde inşa ettiği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını açıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir gençliğinin prestij eğitim mekanı olmaya aday Gençlik Merkezi kapılarını açıyor.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Ahmetli'ye yeni yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçireceği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti.

Manisa'nın kavşak projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ulaşımda 2016 yılının çalışmaları ve 2017 yılının projeleriyle ilgili olarak toplantı düzenledi.

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında konuk etti. Başkan Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile birlikte ilçeye kazandırılacak projeleri konuştuklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir'den Ahmetli'yi uçuracak projeler!

Manisa’yı marka kent haline getirmek için 13 bin 810 kilometrekarelik alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinin çehresini değiştirecek projeleri üretmeye devam ediyor.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

manisa 2015 projeleri Haberi

manisa 2015 projeleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin ihtiyaçları noktasında gerçekleştirilen hizmetler vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzzettin Mahallesi sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri modern bir düğün salonuna kavuşacak. Bölge sakinlerine kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan düğün salonuyla birlikte, vatandaşlar düğünlerini modern salonda yapabilecek.

Düğün salonu çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten İzzettin Mahalle Muhtarı Mevlüt Ülger, “Mahallemizde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalle sakinlerinin hayali olan bir uygulamanın hızla yapılması bizleri çok mutlu etti. Bizden desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir...