20 / 04 / 2024

manisa 75. yıl mahallesi yol yatırımları

manisa 75. yıl mahallesi yol yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Kirazda hasat coşkusu! Bu yıl kiraza doyacağız ama fiyatlar şimdilik el yakıyor!

Kirazda yılın ilk hasadı Manisa’da yapıldı. Üreticiler ve ihracatçılar bu yıl rekoltenin oldukça verimli olduğunu belirtirken, vatandaşın da kiraza doyacağını dile getirdiler. Bu arada sezonun ilk kirazı sembolik olarak düzenlenen açık artırmada satışa sunulurken, kilo fiyatı görenleri şok etti.

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Avrupa Merkez Bankası'nın 75 baz puan artışından sonra euro karşısında değer kaybeden Japon Yen'i 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor.

Son Dakika: Merkez Bankası'ndan 27 yılın en sert faiz artışı!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 1,75'e yükseldi. Banka enflasyon beklentilerini de artırırken, yılın dördüncü çeyreğinde ülke ekonomisinin resesyona gireceğini tahmin etti.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Kariye Camisi 75 yıl sonra ibadete açılacak!

Danıştay kararıyla ibadete açılmasının önündeki yasal engel Ayasofya’dan önce kalkan İstanbul’daki Kariye Camisi, 30 Ekim’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Cuma namazıyla 75 yıl sonra ibadete açılacak.

75 yıl sonra cami olarak açılan Fatih Kariye Camii Diyanet’e devredildi!

Kariye Müzesi’nin 75 yıl sonra cami olarak ibadete açılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Kariye Camisi yönetimi Diyanet’e devredildi.

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

2023 yılı turizm stratejisinde hedef 75 milyon turist!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 2023 yılı turizm stratejisini açıkladı. Bakan Ersoy hedeflenen turist sayısının 75 milyondan fazla, turizm gelirlerinin ise 65 milyar dolar olduğunu söyledi.

manisa 75. yıl mahallesi yol yatırımları Haberi

manisa 75. yıl mahallesi yol yatırımları


Merkez Yunusemre ilçesi 75. Yıl Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı üstyapı tamirat çalışması gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, “75. Yıl Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaları tamamen bitti. Son olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu hattı yenileme çalışmaları da yapıldı. 75. Yıl Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte mahallede üstyapı tamiratlarına hızlı bir şekilde başlandı ve devam etmektedir. Mahalle genelinde devam eden çalışmaların bir kısmı tamamlandı. Vali Aziz Bey Caddesi ve diğer sokaklarımızda da yeniden imalat çalışmaları yapılacak. Vatandaşlarımızın bu konuda bir endişesi olmasın. Bozulan yerler yeniden onarılacak ve vatandaşımızın sorunları çözülecek” diye konuştu. 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarından dolayı vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 



Manisa...