18 / 04 / 2024

Manisa Akgedik Yunuskent

Manisa Akgedik Yunuskent

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

TOKİ Akgedik Yunuskent 2.Etap'ın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ ve Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Projesi’nde 2. etap çalışmaları hızlandı. Projede 2. etabın 748 konutluk ilk kısmının ihalesi gerçekleşti.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa 980 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Akgedik projesinde yer alan 980 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Akgedik kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura çekimi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan 350 adet konutun kuraları bugün saat 16:00'da çekiliyor...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir projesinde yer alan 50 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

Manisa Akgedik Yunuskent Haberi

Manisa Akgedik Yunuskent

TOKİ tarafından Yunusemre'de hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Yunuskent Konutları'nın ilk etabı olan bin 101 konutluk ilk etap çalışmaları tamamlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye'nin en prestijli toplu konut projeleri arasında gösterilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nde süreç hızla ilerlerken, TOKİ ve Yunusemre Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen projede bin 101 konut ve sosyal donatı alanlarından oluşan ilk etapta çalışmalar tamamlanırken 2. etapta da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya proje hakkında açıklamalarda bulundu. Bir milyon 550 metrekare alanda bir şehir inşa ettiklerini açıklayan Kaya, 6 etapta tamamlanacak proje de 5 bin 500 konutun yapılacağını söyledi. Kaya, şözlerine şöyle devam etti;

"Bin 584 konuttan oluşan 2. etapta da çalışmalar son hız ilerliyor. Elbette sadece konut...