17 / 04 / 2024

Manisa Akköy içme suyu deposu

Manisa Akköy içme suyu deposu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

Manisa Büyükşehir spor yatırımlarında hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede kente adeta altın çağını yaşatıyor.

Manisa Prime projesi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisalılara sözünü verdiği dev projelerden bir tanesi olan Manisa Prime projesine ilk kazma vuruldu.

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunması Yönetmeliği!

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunmasına dair yönetmelik yaymlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmelik, içme-kullanma suyu temin edilen veya edilmesi planlanan bütün yerüstü ve yeraltı suyu kaynaklarını kapsıyor...

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

İznik Barajı ile 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İznik Barajı ile ilçenin 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Manisa Akköy içme suyu deposu Haberi

Manisa Akköy içme suyu deposu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı. MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde bulunan içme suyu depolarının bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin yoğun çalışması ile Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunu yenilendi. MASKİ, yenilenen içme suyu deposunda borular ve vanalar değiştirildi. Deponun tabanına fayans döşendi. Duvarların sıvası yapıldıktan sonra boya badanası yapılarak depo sağlıklı ve modern görünüme kavuştu. Yenilenen içme suyu deposu sayesinde mahalle sakinleri, daha sağlıklı içme suyuna ulaştı. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün bakım-onarım çalışması yaparak, yenilediği içme suyu deposundan dolayı Akköy Mahalle Muhtarı Ali Turgut memnun olduklarını belirtti. Muhtar Turgut, “MASKİ’nin mahallemizdeki çalışmalarından dolayı çok teşekkür...