18 / 04 / 2024

Manisa altyapı projeleri

Manisa altyapı projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 95 mahalle projesi ile 17 ilçede başlattığı eski altyapıları yenileme çalışmalarına, 114 mahalle projesi ile devam edecek.

Manisa'nın 6 mahallesine altyapı müjdesi!

MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kırkağaç’a bağlı 6 mahalleye kanalizasyon çalışması gerçekleştirilecek.

Manisa Gördes'in altyapısı yenilendi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes’e bağlı Bayat Alandamları Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması yaptı.

Cengiz Ergün'den Gördes'e altyapı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Ergün, asfalt, sulama göletleri, kanalizasyon yapımı ve su depolarının yenilemeleri ile ilgili müjdeler verdi.

MASKİ'den 17 ilçeye yatırım!

Manisa Su Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, 1. Olağan Genel Kurulu toplantısında 17 ilçe 97 mahallede içme suyu ve kanalizasyon projelerinin yapılması için MASKİ Genel Müdürlüğü'ne 100 milyon liralık borçlanma yetkisi verilmesi konusu görüşüldü.

Manisa'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa’nın altyapı sistemini oluşturmak için önemli adımlar attıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Kurum olarak il genelinde altyapıyı (içme suyu ve kanalizasyon) kalkındıracak adımları atmaya başladık" dedi

Yakup Koç: Manisa'da altyapı hamlesini başlattık!

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz'ı makamında konuk etti.

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Gürcistan'a ulaştırma ve altyapı projeleri için 250 milyon avroluk kredi!

Avrupa Yatırım Bankası, çeşitli ulaştırma altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için Gürcistan'a 250 milyon avroluk kredi sağladı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mega projeler uluslararası finansmanla hayata geçirilecek!

Yeni Ekonomi Programı'na (YEP) göre, ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya alınacak ve mega-altyapı projeleri doğrudan yabancı yatırım yoluyla, uluslararası finansmanla inşa edilecek.

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa altyapı projeleri Haberi

Manisa altyapı projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 95 mahalle projesi ile 17 ilçede başlattığı eski altyapıları yenileme çalışmalarına, 114 mahalle projesi ile devam edecek.


MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yıllar önce döşenmiş eski hatları yenileme ve hiç altyapı sistemi bulunmayan mahallelerin yıllardır yaşadığı problemlere deva olmaya devam ediyor. Dünya standartlarında yapılan çalışmalarla Manisa’nın her bir köşesi sağlıklı altyapı sistemine kavuşuyor. MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan çalışmalarda içme suyu ve kanalizasyon hatları şebeke kesin projeleri ile enerji temin ve dere ıslahı çalışmalarının projelerinin yapılmasına yönelik ihale çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalarla birlikte Manisa’nın yıllardır kanayan yarası olan eski altyapısını yenilemek için önemli bir adım daha atılmış oldu.


Büyükşehir Belediyesi kanunu ile birlikte köyden mahalleye dönüşen yerlerde altyapı hizmetlerini hızlı...