08 / 05 / 2024

manisa altyapı tesisi projeleri

manisa altyapı tesisi projeleri

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Ali Koç: Altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz!

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, "7 ya da 8 tane sahayı içerisinde barındıran bir altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz." dedi.

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa’nın spor alanı ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa ediyor.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

manisa altyapı tesisi projeleri Haberi

manisa altyapı tesisi projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, üç ilçe için altyapı ve atıksu arıtma tesisi projeleri için hibe alacaklarını açıkladı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, altyapı ve atıksu arıtma tesisleriyle ilgi yazılı açıklama yaptı. Ergün açıklamasında, hibe programı kapsamında Demirci'de atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon hattı, Selendi'de kanalizasyon ve yağmursuyu hattı ile atıksu arıtma tesisi, Sarıgöl'de ise atıksu arıtma tesisi için yaklaşık 184 milyon liralık yatırım yapılacağını belirtti.

Ayrıca Ergün, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün, il genelinde hayata geçirdiği altyapı projelerine yenilerinin ekleneceğini de söyledi. 

PROJELERİN MALİYETİNİN YÜZDE 50'Sİ HİBE

Ergün, İller Bankasına 'Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri' (SUKAP) hibe desteği başvuruda bulundukları söyledi. Ergün, Demirci, Selendi ve Sarıgöl ilçelerinde yapılacak olan kanalizasyon...