19 / 04 / 2024

manisa asfaltlama çalışmaları son durum

manisa asfaltlama çalışmaları son durum

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 liraya çekeceklerini dile getirdi...

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Manisa Çarşı'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor!

Kentteki kültürel mirası korumak için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, 1. Anafartalar ve Çarşı Mahallesi’nde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklardaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları hızla sürüyor.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Manisa imar planı çalışmalarına valilikten destek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar planı çalışmalarının hızlandırılması hususunda Valilik Makamının desteği istedi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

manisa asfaltlama çalışmaları son durum Haberi

manisa asfaltlama çalışmaları son durum


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 liraya çekeceklerini söyledi Manisa İl Koordinasyon Kurulunun 2014 yılı 4. Çeyrek Toplantısı. Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Önemli açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün. 

yaklaşık 6.5 aydır yapılanma süreci yaşadıklarını belirtti. Hizmet atağına geçtiklerini söyleyen Ergün. şöyle konuştu: "Özel İdare döneminde yıllık 15 milyon lira gibi bir rakam, asfalt için ayrılıyordu. Biz bunu 4-5 katına çıkardık, büyük bir asfalt hamlesini Ocak ayından itibaren tüm ilçelerimizde başlatmayı hedefliyoruz." Sorunlar çözülüyor Başkan Cengiz Ergün; Turgutlu. Salihli, Saruhanlı ve Alaşehir ilçelerinin kavşak projelerinin de ihale aşamasına geldiğini ifade etti. Manisa'nın merkez açısından iki önemli sorunun olduğuna dikkat çeken...