24 / 04 / 2024

manisa belediyesi dış cephe boyamaları

manisa belediyesi dış cephe boyamaları

Manisa'da başlatılan dış cephe boyamaları Saruhanlı’da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı Sarısığırlı Mahallesi de, Büyükşehir Belediyesi tarafından boyandı. Beyaza bürünen evlerin dış cepheleri kötü görüntüsünden kurtulmuş oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

manisa belediyesi dış cephe boyamaları Haberi

manisa belediyesi dış cephe boyamaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan dış cephe boyamaları Saruhanlı’da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı Sarısığırlı Mahallesi de, Büyükşehir Belediyesi tarafından boyandı. Beyaza bürünen evlerin dış cepheleri kötü görüntüsünden kurtulmuş oldu.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği boyama işlemleri Saruhanlı’da devam etti. Vatandaşların daha temiz şartlarda hayatını sürdürebilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Sarısığırlı Mahallesi’nin evlerinin duvar, kapı ve pencerelerini itina ile boyadı. Beyaz rengin hakim olduğu evlerin dış cepheleri, eskisinden oldukça farklı bir görünüme kavuştu. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Ramazan Hakan Ulak, Sarısığırlı Mahallesi’nden sonra Çaltepe Mahallesi’nde de boyama işlemlerinin devam edeceğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen boyama hizmetlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Sarısığırlı Mahallesi sakinleri de bu hizmetin Büyükşehir Belediyesi...