28 / 03 / 2024

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ulaşım projeleri

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ulaşım projeleri

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda 5 milyonluk yatırım yaparak bölünmüş yol, köprü ve istinat duvarının çalışmalarına ağırlık verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! Bu kişilere 500'er lira verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi depremzedelere yardım ederek askıda fatura uygulamasını hayata geçiriyor. Bu uygulama, ihtiyaç sahibi kişilere büyük bir destek sağlayacak. Aşağıda detayları bulabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden 5 milyonluk yol yatırımı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda 5 milyonluk yatırım yaparak bölünmüş yol, köprü ve istinat duvarının çalışmalarına ağırlık verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar Bilgi Sistemi'ne geçiyor!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, yaptığı teknolojik yatırımlarla hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. İmar Bilgi Sistemi'ni geliştiren Büyükşehir Belediyesi, imara ilişkin sorgulamaları arşiv araştırması gerekmeksizin yapabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yarım kalan aileye destek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Başiskele ilçesinde yer alan Aksığın Köyü’nde yaşayan Şemsi Kaplan’a ev yapımında kullanmak üzere malzeme desteği sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ulaşım projeleri Haberi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ulaşım projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Eski Muradiye yolu olarak bilinen Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda bölünmüş yol, köprü ve istinat duvarının çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Celal Bayar Üniversitesi'ne giden yolda yapılan köprünün ve yolun dolgu çalışmalarına başlandı. İstinat duvarının ise yakın bir zamanda içerisinde başlayacağı belirtildi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Asfalt sezonu öncesinde birçok ilçede sıcak asfalt için temel çalışmanın yanı sıra bakım ve onarım çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarını sürdürdüğümüz Eski Muradiye Yolu olarak bilinen ve Celal Bayar Üniversitesi Kampüsü'ne giden yolda Karaçay Köprüsü'nü genişletme çalışmalarında sona geldik" diye konuştu. 


Sıcak asfalt çalışmalarının da yapılacağına dikkat çeken Gençoğlu, "Köprünün yapımının yanı sıra kampüs güzergahı boyunca devam eden yaklaşık...