24 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin birçok mahallesini birbirine bağlayan yolda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Oluşan deformelerden dolayı vatandaşların ulaşım sorun çektiği yolda yapılan çalışmalar vatandaşın takdirini topladı.

MASKİ geçici atık depolama sahaları yapıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, atıksu arıtma tesislerinde oluşacak atıklar için bertaraf edilmeden önce geçici depolanma alanları vapılıvor.

Manisa Ahmetli'de yol çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli' de sekiz mahalleyi birbirine bağlayan yaklaşık 27 kilometrelik yolda çalışma başlattı. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa'daki İzinsiz kavşak projesine karayollarından tepki!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, İl Koordinasyon Kurululu'nda Gediz Kavşağı Projesiyle ilgili yaptığı sunumunda konuşan Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, bilgileri olmadan bu alternatiflerin hazırlandığını ve imara işlendiğini söyledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden 5 milyonluk yol yatırımı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda 5 milyonluk yatırım yaparak bölünmüş yol, köprü ve istinat duvarının çalışmalarına ağırlık verdi.

Mehmet Üzen: AVM yapılsın ama şehir içine değil!

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

Sarıgöl'de itfaiye için yeni alan yapımına başlandı!

Sarıgöl’e yeni itfaiye alanı ve binası için temel atıldı.Tırazlar Kavşağındaki eski belediye kantarının bulunduğu alanda hizmet verecek olan İtfaiye ekipleri yangınlara anında müdahale edecek.

Manisa'da kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kaçak moloz ve hafriyat dökümünü önlemek için denetimlerini ve temizlik çalışmalarını sıklaştırdı.

Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ve Manisa merkezi birbirine bağlayan Eski Manisa yolunun modernleştirilmesi için aydınlatma çalışmasına başladı.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Manisa Turgutlu otopark ve pazaryeri projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Manisa Sarıgül Kızılçukur Mahallesi’nde düğün salonu yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesi’nde yapılacak olan düğün salonunun temeli atıldı.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa'da modern mezbahalar yapılacak!

Manisa'da ihtiyacı olan ilçelerde modern mezbahalar yapma noktasında harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına başladı.

Alaşehir'de sosyal salon zincirlerinde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan çok amaçlı sosyal salon zincirlerinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Manisa Büyükşehir’den kira bedellerini faizsiz erteleme kararı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, encümen toplantısında kiracıları yakından ilgilendiren bazı önemli kararlar alındı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Büyükşehir'den 28.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

Manisa Büyükşehir'den Manisa Prime açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Prime projesi ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Manisa Büyükşehir'de e-imar dönemi başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde e-imar dönemi başladı. Büyükşehir'de İmar Bilgi Sistemi kurulması çalışmaları tamamlanarak belediyenin resmi web sitesinde halka açıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haberi

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin birçok mahallesini birbirine bağlayan yolda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Oluşan deformelerden dolayı vatandaşların ulaşım sorun çektiği yolda yapılan çalışmalar vatandaşın takdirini topladı.


Manisa genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile kötü durumda olan yolları yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin birçok mahallesini birbirine bağlayan yolda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Selendi’nin Bozlar, Karabaş ve Tirkeş bağlılarının yer aldığı yolda yol düzeltme ve onarım bakım çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Selendi’nin birçok mahallesinde yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. 4 kilometrelik yolda yapılan çalışmaların takibinde yaz aylarında sathi kaplama çalışması yapılacağını belirten Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile Selendi’nin yollarında vatandaşın sorun yaşamaması için...