25 / 04 / 2024

manisa deprem de hasar alan binalar

manisa deprem de hasar alan binalar

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İMO Kahramanmaraş binasına ilişkin şok iddia: Deprem değil rant yıkacak!

Kentsel Dönüşüm Yasasına ilişkin tepkiler devam ediyor. İMO Kahramanmaraş binasına ilişkin şok iddia: Deprem değil rant yıkacak...

Buralarda oturanlar dikkat! 7'nin üzerinde deprem riski! Zaman dolmadan acilen bakmanız gerek! İlçe ilçe açıklandı!

İstanbul, 1999'da binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem de dahil olmak üzere yıkıcı depremlerle dolu bir geçmişe sahip. İstanbul'da 2030 yılına kadar büyüklüğü 7 ve üzeri deprem olma ihtimali açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, Dr. Doğan Kalafat ve Prof. Dr. Haluk Özener peş peşe konuştu.

Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

Deprem felaketi öncesinde de zaten kritik seviyede olan barınma sorunu, bölgeden farklı illere ilişkin taşınma hareketinin ardından yeniden fahiş fiyatlarla yeniden gündem oldu. Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

Büyük deprem! Tam 12 bin kişiyi işten çıkaracaklar! İşte nedeni…

Sosyal medya platformu Twitter’dan sonra bir deprem de Facebook’ta yaşanıyor. 2022 yılı başından beri hisselerinde yüzde 70 oranında düşüş görülen Facebook, 12 bin çalışanını işten çıkarmak için düğmeye bastı. Ekonomik nedenlerden dolayı alınan bu kararın Çarşamba günü hayata geçirilmesi bekleniyor.

TOKİ Manisa Demirci'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci projesinde kaç adet konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Demirci 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Ahmetli'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Ahmetli projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Ahmetli 2022 ucuz konut projesi...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

manisa deprem de hasar alan binalar Haberi

manisa deprem de hasar alan binalar

Manisa Valiliği son aylarda ard arda gelen meydana gelen depremler sonrası yapılan incelemelerde Akhisar, Kırkağaç, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini paylaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Manisa Valiliği, 22 Ocak tarihinden bu yana meydana gelen depremler sonrası başlatılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, Akhisar ve Kırkağaç'ta farklı tarihlerde meydana gelen depremlerin ardından Manisa, İzmir, Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine bağlı ekiplerin, Akhisar, Kırkağaç, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde 76 mahallede hasar tespit çalışmalarının sona gelindiği bildirdi.

Depremde ağır hasar gören binaların yıkım işlemine başlanıldığı ifade edilen açıklamada, şu bilgiler yer aldı:

"22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan incelemelerde Akhisar, Kırkağaç, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde toplam...