26 / 04 / 2024

manisa dev spor kompleksi

manisa dev spor kompleksi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu...

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Darıca’nın dev spor salonunun tribün betonu döküldü!

Darıca’da dev bir spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salonun tribün kat beton dökümünü tamamladı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

manisa dev spor kompleksi Haberi

manisa dev spor kompleksi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu. Ergün, Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek standartlarda kulvarlara sahip bir yüzme havuzunu Manisa'ya kazandırmak istediklerini belirtti ve Ramazan Bayramı'ndan sonra dev spor kompleksinin temel atma törenini yapacaklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi'nde çalışmalar devam ederken, Başkan Ergiın de. yapılan çalışmaları...