28 / 03 / 2024

Manisa Emekliler Parkı Otoparkı inşaat çalışmaları

Manisa Emekliler Parkı Otoparkı inşaat çalışmaları

Manisa Belediyesi'nin Emekliler Parkı'nın olduğu bölgede başlattığı yeraltına iki katlı otopark projesinde çalışmalar ilerliyor.Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, devam eden çalışmaları yerine giderek inceledi...

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı için çalışmalar başladı!

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Manisa Siteler Parkı hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’e yeni bir sosyal alan olarak kazandırdığı Siteler Parkı ve Kafeteryası vatandaşların hizmetine sunuldu. Gece ve gündüz ilçeye ayrı bir güzellik katan sosyal alan, vatandaşlardan da tam not aldı.

Manisa Kuşlubahçe'ye yeni park inşa edilecek!

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesine yeni bir park kazandırmak için çalışma başlattı.

Manisa Salihli'de peyzaj çalışmaları tam gaz!

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

Manisa Turgutlu'nun okulları yenileniyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’si yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Manisa Emekliler Parkı Otoparkı inşaat çalışmaları Haberi

Manisa Emekliler Parkı Otoparkı inşaat çalışmaları

Manisa Belediyesi'nin Emekliler Parkı'nın olduğu bölgede başlattığı yeraltına iki katlı otopark projesinde çalışmalar ilerliyor. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, devam eden çalışmaları incelerken, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karşılarına çıkarılan prosedürler nedeniyle çalışmaların geç başladığını ancak bu açığı kapatmak nedeniyle ekiplerin inşaat alanında gece gündüz çalıştığına dikkat çekenErgün, "Manisa'daki otopark sorununa çözüm olacağını düşündüğümüz Emekliler Parkı Yeraltı Otoparkında ekiplerimiz bir hayli yol aldı. Bilindiği üzere buranın ihalesi 26 Nisan 2013 tarihinde yapıldı. Ancak firmalar arasında yapılan itirazlar nedeniyle burada bir altı aylık gecikme oldu. Ancak ekiplerimiz çalışmalarında hızla ilerliyor" diye konuştu. Projede hiç çalışma yapılmadığı şeklinde dedikodu çıkardıklarını da hatırlatan Başkan Ergün, "Burada daha bir çivi çakmadığımız, göstermelik kazıp bıraktığımız şeklinde dedikodular çıkarılmış. İşte çalışmalar ortada, bu dedikoduları çıkaranlar gelip...