29 / 03 / 2024

Manisa Gördes mezbaha

Manisa Gördes mezbaha

Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

O ilde 21 adet iş yeri satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Manisa ili Gördes Belediyesi, Manisa ili, Gördes ilçesinde yer alan 21 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes mezbaha Haberi

Manisa Gördes mezbaha


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te yeni mezbaha için çalışmalarına başladı. Küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair hazırlanan yönetmelik çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçeye uzun yıllardır hizmet veren mezbaha yıkılarak yerine yapılacak yeni mezbahanın montajına başlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde ilçelerimizin modern mezbahalara kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yayınladığı küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında mezbahalarda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gördes ilçemizde de uzun yıllardır hizmet veren eski mezbahamızda yıkım çalışmalarını tamamlamıştık. Ardından yeni mezbahanın montaj çalışmalarına başladık. Montaj çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp, mezbahayı vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.



Manisa Büyükşehir...