16 / 04 / 2024

Manisa Gördes yeni mezbaha

Manisa Gördes yeni mezbaha

Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

SSK, Emekli Sandığı, 4C, Bağ-Kur emeklilerine son dakika! Ocak zammı yeniden hesaplanıyor! Mesleklere göre yeni maaşlar

Memurlar ve emekliler, 2022'nin ikinci yarısında yürürlüğe girecek olan maaş zammını geçen ay aldı. Sıradaki zam ise Ocak ayında gerçekleşecek. Ocak 2022'de SSK, Bağ-Kur ve memur maaşları ne kadar artacak?TÜFE tahminlerine göre mesleğe göre yeni maaşlar...

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Gördes yeni mezbaha Haberi

Manisa Gördes yeni mezbaha


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te yeni mezbaha için çalışmalarına başladı. Küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair hazırlanan yönetmelik çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçeye uzun yıllardır hizmet veren mezbaha yıkılarak yerine yapılacak yeni mezbahanın montajına başlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde ilçelerimizin modern mezbahalara kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yayınladığı küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında mezbahalarda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gördes ilçemizde de uzun yıllardır hizmet veren eski mezbahamızda yıkım çalışmalarını tamamlamıştık. Ardından yeni mezbahanın montaj çalışmalarına başladık. Montaj çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp, mezbahayı vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.



Manisa Büyükşehir...