26 / 04 / 2024

Manisa Gülenyaka yol yenileme çalışmaları

Manisa Gülenyaka yol yenileme çalışmaları

Manisa’nın büyükşehir belediyesi olmasının ardından köyden mahalleye dönen Gülenyaka’da yüzler belediyenin hizmeti ile gülmeye başladı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Gülenyaka'da yaptığı yol çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Tarakcı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Van, 2011 depreminden sonra yeniden inşa edildi!

Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde 604 kişinin ölümüne, binlerce binanın ağır hasar görmesine yol açan 7,2 büyüklüğündeki depremden sonnra hayata geçirilen yatırımlar ve yapılan hizmetlerle depremin izleri kısa sürede silindi

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'da 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'daki gayrimenkulü 8 milyon 499 bin TL'ye satışa çıkardı.

Manisa Gülenyaka yol yenileme çalışmaları Haberi

Manisa Gülenyaka yol yenileme çalışmaları

Manisa’nın büyükşehir belediyesi olmasının ardından köyden mahalleye dönen Gülenyaka’da yüzler belediyenin hizmeti ile gülmeye başladı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’dan aldığı talimatla şimdiye kadar hizmet yüzü görmeyen Gülenyaka Mahallesinde yaptığı yol çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.


Alaşehir Belediyesi kırsal ve merkezdeki mahallelere eşit hizmet götürmeye devam ediyor. Merkezdeki mahalleler ile kırsal mahallelerdeki yaşam koşullarını en iyi şartlara taşımak için çalışan belediye ekipleri Gülenyaka Mahallesinde yaptığı hizmetlerle hem mahalle sakinlerini hizmetle tanıştırdı hem de yıllardır gülmeyen yüzlerini güldürdü.


Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemizin yeni mahallelerinden olan Gülenyaka Mahallemiz dağlık ve engebeli bir arazi şeklinde. Mahalle içi bağlantı yollarının patika yoldan farkı yoktu. Biz Alaşehir Belediyesi olarak yeni mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızla merkezde yaşayan vatandaşlarımızın arasında...