29 / 03 / 2024

Manisa Gülenyaka

Manisa Gülenyaka

Manisa’nın büyükşehir belediyesi olmasının ardından köyden mahalleye dönen Gülenyaka’da yüzler belediyenin hizmeti ile gülmeye başladı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Gülenyaka'da yaptığı yol çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'da 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'daki gayrimenkulü 8 milyon 499 bin TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Manisa Gördes Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

TOKİ Manisa Gördes alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes projesinde yer alan 2 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Gülenyaka Haberi

Manisa Gülenyaka

Manisa’nın büyükşehir belediyesi olmasının ardından köyden mahalleye dönen Gülenyaka’da yüzler belediyenin hizmeti ile gülmeye başladı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’dan aldığı talimatla şimdiye kadar hizmet yüzü görmeyen Gülenyaka Mahallesinde yaptığı yol çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.


Alaşehir Belediyesi kırsal ve merkezdeki mahallelere eşit hizmet götürmeye devam ediyor. Merkezdeki mahalleler ile kırsal mahallelerdeki yaşam koşullarını en iyi şartlara taşımak için çalışan belediye ekipleri Gülenyaka Mahallesinde yaptığı hizmetlerle hem mahalle sakinlerini hizmetle tanıştırdı hem de yıllardır gülmeyen yüzlerini güldürdü.


Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemizin yeni mahallelerinden olan Gülenyaka Mahallemiz dağlık ve engebeli bir arazi şeklinde. Mahalle içi bağlantı yollarının patika yoldan farkı yoktu. Biz Alaşehir Belediyesi olarak yeni mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızla merkezde yaşayan vatandaşlarımızın arasında...