26 / 04 / 2024

Manisa içmesuyu

Manisa içmesuyu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Avlaşa Mahallesinde 8 bin 625 metre içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili sınırları içerisinde Çanakçı KÖK-Subaşı KÖK Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Demirci İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Manisa'ya imar müjdesi!

Ankara’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün Bakan Kurum’dan Manisa için imar müjdesi aldı.

Manisa için imar planı çağrısı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan afeti, alınan önlemleri ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Ergün, imar planı çağrısı yaptı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Manisa içmesuyu Haberi

Manisa içmesuyu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Avlaşa Mahallesinde 8 bin 625 metre içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi’de toplam 54 bin metre içme suyu şebeke hattını yeniliyor. Bu kapsamda, ilçede Halılar Mahallesinin ardından Avlaşa Mahallesinde de çalışmalar başladı. Mahallede 8 bin 625 metre içme suyu şebekesi daha sağlıklı ve modern bir sisteme kavuşturulacak. MASKİ ekipleri 30 yıl önce döşenmiş eski hattın 2 bin 700 metresini tamamladı. Bu sayede eski hatların vatandaşlara sıkıntı yaratmasının önüne geçilecek.


“İl genelinde eski hat kalmayacak”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Selendi Avlaşa’da başlayan içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarının vatandaşların uzun yıllar rahat etmesini sağlayacağını söyledi. Aslay, “İdare olarak il genelinde vatandaşlarımızı sağlıklı altyapı sistemleri...