26 / 04 / 2024

manisa imar son durum

manisa imar son durum

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Cengiz Ergün'den imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü makamında ağırladı.Akyüz, Başkan Ergün’ün İmar konusundaki çalışmalarını da takdirle karşıladığını belirtti.

Cengiz Ergün: Manisa imar konusunda zaman kaybetti!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen dönem hazırladıkları imar planının meclis toplantısında reddedilmesinden dolayı bu konuda zaman kaybettiğini söyledi.

Cengiz Ergün: Manisa’nın en önemli birinci önceliği imar planları!

İl bütününde yapılacak olan imar planları ile ilgili Mimarlar Odası olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Mimarlar Odası Başkanı Atilla Efendioğlu, birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını söyledi.

Berk Mersinli: Manisa'nın imar ve otopark sorunu çözülecek!

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli, belediye başkanı olması halinde önemli projelere imza atacaklarını belirtti. Mersinli en büyük sorunun imar ve otopark sorunu olduğunu dile getirdi

O ilde kira fiyatları artmaya devam ediyor!

Manisa’da son dönemlerde kira fiyatlarında yaşanan artış gündemden düşmüyor. Konut ve kira sektöründe gözlemlenen bu artış vatandaşları endişelendiriyor.

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi! 150 konut için beklenen tarih geldi! Kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesinde son dakika müjdesi... 150 konut için beklenen tarih geldi... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi geldi... Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte gözler imar affına çevrildi. Peki, İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

İmar affında son dakika! İmar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

İmar affında son dakika... Binlerce kişi tarafından merakla beklenen imar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın...

İmar affında son durum! İmar affı ne zaman olacak? 2023 imar affı çıkacak mı? Torba yasada imar affı var mı?

İmar affına dair son durum aralık ayının ilk günlerinde vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulan imar barışı yasa teklifi, 11 Ekim’de TBMM Başkanlığı tarafından komisyona gönderilmişti.

İmar barışında son dakika! İmar affı çıkacak mı? 

Binlerce kişi tarafından beklenen imar affı konusu uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alıyor. İmar barışı bekleyenler de son durumu merak ediyor. Peki İmar affı çıkacak mı? İmar affı ne zaman çıkacak? 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

İmar barışı ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni bir imar barışı gelecek mi? Bakan canlı yayında resmen açıkladı!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yeni bir imar barışının gelip gelmeyeceği ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Manisa’nın imar planına Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz!

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerini kapsayan 1/500 ölçekli revizyon imar planının askı süreci biterken, plana ilişkin itirazlar sürüyor.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

manisa imar son durum Haberi

manisa imar son durum

Manisa’nın uzun yıllardır çözüme kavuşması beklenen imar planı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Milliyet'te yer alan habere göre; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile bir araya geldi, 5000’lik planların nisan ayı meclis toplantısına getirileceği ifade edildi.

Gelinen noktayı değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Nisan ayında 5000’lik planlarımızı meclisimize getiriyoruz. Geride kalan süreçte ilçe Belediye Başkanlarımız ve ekipleriyle imar planı için yoğun mesai harcadık. Şehrimizin 30 yıllık imar sorununa yaptığımız çalışmalarla inşallah son vereceğiz” diye konuştu.

Manisa'nın imar planları masaya...