25 / 04 / 2024

Manisa Kılcanlar

Manisa Kılcanlar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes İlçesi’ne bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde içme suyu terfi hattını yenileme çalışmalarına başladı. Mahalle halkının daha sağlıklı ve kaliteli su kullanabilmesi için terfi hattının yenileme kapsamına alındığı belirtildi.

Türkiye'ye adeta maden piyangosu vurdu! Sadece o bölgedeki rezerv miktarı herkesin aklını başından aldı!

Türkiye yer altı zenginlikleri açısından oldukça çeşitli kaynaklara sahip ve enerjiden tarıma kadar birçok alanda kullanılan zeolit de bunlardan biri olarak biliniyor. Balıkesir, Manisa, Kütahya, İzmir, Bolu ve Kapadokya’da zengin zeolit yatakları yer aldığı biliyor.

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa'da 78 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 78 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Kırkağaç 53 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Kırkağaç'a 53 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Kırkağaç fayı üzerinde yapılaşma durduruldu! 

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bulunan fay hattının üzerinde araştırmalar sonucunda bölge yapılaşmaya kapatıldı.

Manisa Kılcanlar Haberi

Manisa Kılcanlar


MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, içme suyunda kaliteyi arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda terfi hattı yenileme çalışması ile Gördes İlçesi Kılcanlar Mahallesi’nin de içme suyu sorunu ortadan kalktı. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, eskiyen çelik boruların polietilan borularla değiştirildiğini ifade etti. Aytekin, “Kılcanlar Mahallesi’nin kullandığı çelik borular eskidiği için sık sık arızalar meydana getiriyordu. Biz de vatandaşlarımızın içme suyu kullanımında mağduriyet yaşamamaları için kullanılan çelik boruları daha uzun ömürlü olan ve sağlığa uygunluk bakımından daha güvenilir olan polietilan borularla değiştirmeye başladık. 1000 metre uzunluğu olan bir hatta yenileme yapacağız” dedi.

Arızalar Ortadan Kalkacak

Kılcanlar Mahalle Muhtarı Ercan Adıyaman da, “20 yıl önce çelik borular döşendi. Borular özelliğini kaybettiği için neredeyse haftanın...