25 / 04 / 2024

Manisa Kobaklar altyapı yatırımları

Manisa Kobaklar altyapı yatırımları

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesi Kobaklar Mahallesi’nin içme suyu isale hattını yeniliyor. Yapılacak yenileme ile su kayıp kaçaklarının önleneceği ve mahalleye daha fazla su temin edileceği belirtildi.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a 327 yeni konut!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

Manisa Kobaklar altyapı yatırımları Haberi

Manisa Kobaklar altyapı yatırımları


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesi Kobaklar Mahallesi’nin içme suyu isale hattını yeniliyor. 5 bin 200 metrelik boru hattında yapılacak yenileme ile su kayıp kaçaklarının önleneceği ve mahalleye daha fazla su temin edileceği belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Gördes ilçesine bağlı Kobaklar Mahallesinin içme suyu isale hattında yenileme çalışmalarına başladı. 5200 metrelik boru hattında yenileme çalışması yapılacağını belirten MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, “Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte kapatılan Köy Hizmetleri zamanında döşenen isale hattı borularındaki deformasyon ve patlamalar nedeniyle meydana gelen su kayıp ve kaçaklarını önlemek ve mahalleye daha fazla su temin etmek için ekiplerimiz 5 bin 200 metre uzunluğunda gerekli sağlamlık ve kaliteye sahip PVC boru döşemeye başladı” diye...