29 / 03 / 2024

Manisa Kula osb

Manisa Kula osb

Ak Parti Manisa Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili adayı Recai Berber, Kula’ya deri ihtisas organize bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.Berber, Batı Kışla olarak tabir edilen askeri birliğin en yakın süre içerisinde yapım çalışmalarının başlayacağını be

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Dericiler Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri yaptırılacak!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa'da 50 adet iş yeri yaptıracak. 

TOKİ Manisa Kula'da 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kula projesinde kaç adet konut yapılacak, Kula TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kula 2022 ucuz konut projesi...

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

TOKİ, Manisa Kula'da 304 konutun inşaatına başladı!

TOKİ tarafından Manisa'ın Kula ilçesinde inşa edilmesi planlanan 304 konutun inşaatına yeniden başlandı. Depreme karşı dayanıklı olacak şekilde inşa edilecek konutların 400 günde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ'den Manisa'ya 304 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kula'da 304 yeni konut inşa edecek.

Manisa Kula osb Haberi

Manisa Kula osb

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kula ilçesinde Hacıtufan Mahallesi’nde hayır yemeğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili adayı Recai Berber, daha sonra Diyanet-Sen Kula Temsilciliği tarafından organize edilen birlik beraberlik pikniğine katıldı. Berber, programın ardından pazar esnafı ve manav esnafını ziyaret etti. Kula Manavlar Derneği Başkanı Hüseyin Üşümüş ile görüşen Berber ve beraberindekiler bir süre sohbet etti. Esnaf ziyaretleri esnasında konuşan Berber, derici esnafı için deri ihtisas organize sanayi bölgesi kurulacağı müjdesini verdi. Berber, yaptığı “Son zamanlarda hakikaten bütün Köprübaşı, Kula, Selendi, en uzak ve geri kaldığını düşündüğümüz bütün ilçelerimizde çok ciddi bir tarımsal patlaması var. bugün burada da özellikle erken hasat olarak karnabaharın bu haftadan itibaren Türkiye’nin her bölgesine, özellikle İstanbul’a sevkiyatın başladığını ve...