26 / 04 / 2024

Manisa Kula ulaşım sorunu

Manisa Kula ulaşım sorunu

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Manisa-Kula arasındaki 40 kilometrelik yol TBMM gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yapımı yarım kalan Uşak-Eşme ilçesinin bağlantı yolu olan Manisa-Kula ilçesi arasındaki 40 kilometrelik yolu meclis gündemine taşıdı..

Manisa Kula'da asfalt çalışmaları başladı!

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibi yaptığı çalışmalar ile mahalle aralarını asfaltlayarak ulaşımda yoğun olarak kullanılan sokakların konforlu ulaşım sağlanmasını hedefliyorlar.

Manisa Kula’da vergi rekortmenleri açıklandı!

Manisa Kula’da, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi mükellefleri arasında yapılan değerlendirmeye göre en yüksek vergi ödeyecek firmalar açıklandı.

TOKİ Manisa Kula 2. Etap Konutları'nda kayıtlar başladı!

Manisa Kula İlçesine 2. etap TOKİ konutlarının yapılması için Kula Kaymakamlığı, vatandaşlarından ön kayıt almaya başladı. 2 günde yapılan müracaat sayısının 300 kişi olduğu belirtildi.

Manisa Zeytinliova itfaiye müfrezesi yükseliyor!

Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeyde olması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ilçesi Zeytinliova Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor

Manisa'nın ulaşım ana planı OSB’de masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, şehrin ulaşım ağındaki yenilikleri hızlı şekillendirebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantılara OSB (Organize Sanayi Bölgesi) yönetimi ile devam etti.

Manisa'nın ulaşım projeleri panelde tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Emniyeti ve Kaza İnceleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Hemzemin Geçitler” konulu panele katıldı.

Manisa'nın ulaşım sorunu çözülüyor!

Manisa'nın ulaşım sorunu çözülüyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Merkez ve ilçelerdeki Şoförler Odası başkanlarını ve toplu taşıma yapan esnafları bilgilendirme toplantısında bir araya getirdi.

İzmir Egesel Bayraklı ulaşım!

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan İzmir Egesel Bayraklı ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Çukurova Tower ulaşım!

Çukurova Tower ulaşım , adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükselen Çukurova Tower Kartal'da inşa ediliyor...

Manisa Kula ulaşım sorunu Haberi

Manisa Kula ulaşım sorunu

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesine ilişkin soru önergesi hazırladı. BAkırlıoğlu sorularını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a sordu.

Bakırlıoğlu, ülkenin en önemli karayollarından birisi olan E 96 Ankara-İzmir yolu Manisa’nın Kula, Salihli, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerinin içinden geçmekte olduğunu, bu yol aynı zamanda Manisa ili sınırları içerisinde Denizli, Antalya, Balıkesir ve İstanbul yollarına bağlantı sağlandığını söyledi.

"Yoldaki araç yoğunluğu bu ilçelerimizde trafik sıkışıklığına ve çok sayıda kazaya neden olduğundan Turgutlu ve Salihli ilçelerimizde köprülü kavşak ve battı çıktı tünel inşaatları ile sorun aşılmaya çalışılmaktadır." diyen Bakırlıoğlu, "Fakat aynı sorunların yaşandığı Kula ilçemizde bu yönde bir çalışma bulunmamaktadır. Kula ilçemiz Ankara - İzmir karayolunun iki yanında yerleşmiş bir ilçedir. Bu yüzden yol...