02 / 05 / 2024

manisa Mehmet Çerçi prefabrik ev

manisa Mehmet Çerçi prefabrik ev

Yunusemre Belediyesi, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen mahallelerde ikamet eden yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik prefabrik ev atağına hazırlanıyor.

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 150 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Manisa 2023 projesi için tarih de belli oldu.

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu! 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Manisa TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ve Zonguldak illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

manisa Mehmet Çerçi prefabrik ev Haberi

manisa Mehmet Çerçi prefabrik ev

Yunusemre Belediyesi, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen mahallelerde ikamet eden yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik prefabrik ev atağına hazırlanıyor.


Projenin biran önce hayata geçmesi için çalışmaları hızlandıran ve BSS Prefabrik Fabrikası’na giderek yetkililerden bilgi alan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Bu projemiz hayata geçtiğinde köylerde ikamet eden yaşlı vatandaşlarımızın kışın soğuktan, yazın sıcaktan daha korunaklı ev sahibi olmaları sağlanmış olacak.” dedi.

Yaklaşık 1,5 yıllık bir belediye olmasına rağmen büyük projelere imza atan Yunusemre Belediyesi, büyük bir sosyal projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İlçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerde ikamet eden yaşlılara ait evlerde tadilat ve temizlik işlerini yaptıran Yunusemre Belediyesi, şimdi de evleri tamamen köhneleşmiş ve yıkılma aşamasına gelmiş yaşlıları daha sağlıklı koşullarda ikamet etmelerini sağlayacak olan bir projeye daha imza atma...