29 / 03 / 2024

manisa mesire yerleri

manisa mesire yerleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Avşar Baraj rezervuarında da ağaçlandırma yaptıklarını, Manisalıların şehir stresinden uzak hoşça vakit geçirebilmeleri için 13 mesire yerini ve 3 şehir ormanını hizmete aldıklarını bildirdi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Manisa Turgutlu'da yapılacak biyogaz tesisine halktan tepki!

Manisa Turgutlu’da yerleşim yerleri ve tarım arazilerine inşa edilmek istenen biyogaz tesisinin kurulmasını istemeyen halk, dava açma yoluna gidiyor. İtiraz dilekçelerini yetkililere teslim eden Turgutlu halkı, tesisin içme sularını da tehlikeye soktuğunu aktardı...

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Mesire yerleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Mesire yerleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Manisa Saruhanlı'daki yapılar depremde hasar gördü!

Manisa’da arka arkaya meydana gelen depremlerin ardından Saruhanlı’da da bazı yerleşim yerleri, okul ve camiler hasar gördü

Manisa Kocamurtluk Mesire Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Gördes Belediyesi'nin İller Bankası aracılığıyla hazırlattığı Kocamurtluk Mesire Alanı'nın yapım işi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıktı.

Kartepe’de mesire yerleri ruhsatlandırılıyor!

Kartepe’de büyüyen turizmin planlı bir şekilde gelişmesi, özellikle dağ yolu üzerindeki doğal güzelliklerin korunması için ilgili bakanlık ve kurumlarla da koordineli bir iş birliği sergileniyor.

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat ve Arif Arduç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Manisa'da turizm çalışmaları yapılacak!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile birlikte Manisa'nın köylerinde turizm yatırımı yapılabilecek yerleri belirledi.

Manisa Şehzadeler'de mesire alanları yenileniyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, köy tüzel kişiliğinden devredilen mesire alanlarını yeniliyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şirin Mahallesi'nde yeni bir mesire alanı oluşturmak için kolları sıvadı.

Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde yapılan Manisa Şehzadeler Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı'nın gelecek günlerde hayata geçirileceğini söyledi...

manisa mesire yerleri Haberi

manisa mesire yerleri


Avşar Baraj rezervuarında da ağaçlandırma yaptıklarını, Manisalıların şehir stresinden uzak hoşça vakit geçirebilmeleri için 13 mesire yerini ve 3 şehir ormanını hizmete aldıklarını bildiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’yi bal üretiminde dünya lideri yapmak maksadıyla ülke çapında yürüttükleri proje kapsamında Manisa’da da 3 bal ormanı oluşturduklarını belirtti. 


Gelir getirici tür ağaçlandırma çalışmaları ile Manisa’daki vatandaşların kalkınmasına katkı sağladıklarını belirten Eroğlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "2013 yılında gelir getirici tür ağaçlandırmalarında Manisa’da toplam 59 köyde 3 bin 236 dekar alanda çalışma yaptık. Bu alanlarda 80 bin 285 gelir getirici badem, ceviz ve fıstık çamı fidanını toprakla buluşturduk. 2014 yılında ise 19 köyde ve 845 dekar alanda aynı çalışmaları yaparak 24 bin 870 gelir getirici fidanı dikeceğiz. Bu...