28 / 03 / 2024

Manisa Muradiye yol kaldırım yenileme

Manisa Muradiye yol kaldırım yenileme

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Muradiye Mahallesi’nin yollarını düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaldırım ve kilit parke taşı düzenlemeleri yapılırken diğer taraftan asfalt yama çalışması gerçekleştiriliyor.

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

Manisa'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manisa 3. İcra Dairesi, Yunusemre ilçesi, Muradiye mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın ihale bedeli 11 milyon 201 bin 800 TL olarak belirlendi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Manisa Muradiye yeniden inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye'de eski imar planına göre döşenen hatları, yeniden inşa edecek.

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Manisa Muradiye yol kaldırım yenileme Haberi

Manisa Muradiye yol kaldırım yenileme

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Muradiye Mahallesi’nin yollarını düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında planlanan ve vatandaşın ihtiyacına göre şekillenen çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler ilçede bir taraftan kaldırım ve kilit parke taşı düzenlemeleri yaparken diğer taraftan asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirterek, “Ekiplerimiz Muradiye Mahallemizde yolları düzenliyor. Ayrıca Kocakum mevkiinde bulunan ova yolları ile Sümbültepe Mahallesinde bypass malzemesi serimi gerçekleştiriyor. Ayrıca ilçemizde asfalt yama, kaldırım ve kilit parke taşı düzenleme çalışmaları da hızla devam ediyor. Her şey Yunusemre Halkımız için. Personelimizin özverili çalışmaları ile kıymetli Yunusemre Halkına özenle hizmet etmeye devam edeceğiz.”...