28 / 03 / 2024

manisa muradiyede çıkan yangın son durum

manisa muradiyede çıkan yangın son durum

Manisa'da, Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinin bahçesinde depolanan atıkların alev alması sonucu çıkan yangın, söndürüldü. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, aynı bölgede 3 yıl önce de yangın çıktığını hatırlattı...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Bahattin Akyüz: Manisa'da emlak sektörü kan ağlıyor!

Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, konut satışlarının durma noktasına geldiğini belirtip, kentte 4 müteahhitlik firmasına da kayyım atandığını ifade etti.

Manisa'da tarihi binalar yeniden canlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile birlikte Kurşunlu Han ve Cumhuriyet Hamamı civarında devam eden sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceledi.

Manisa Sancaklıkayadibi'nin yeni muhtarlık binası açıldı!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıkayadibi Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Muhtarlık binamız Sancaklıkayadibi Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Manisa Prime projesi için ilk adım atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2015 yılı Aralık ayı Meclisi’nde kamuoyuna tanıtımı yapılan ve Manisalılarda büyük heyecan uyandıran Manisa Prime Projesi için ilk adım atıldı.

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade etti

Manisa'ya inşaat atıkları için geri dönüşüm tesisi kurulacak!

Manisa Büyükşehir inşaat atıkları için geri dönüşüm tesisi kuracak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, 2016 yılı içerisinde bu tesisi hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

Manisa Büyükşehir'den Ahmetli'ye müjde!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Gıda Bankası ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin yeni yılda hizmete gireceği müjdesini verdiler.

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisa'ya modern belediye hizmet binası yapılacak!

Eski otogar alanına hizmet binası yapacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, "1500 araçlık otoparkı, bin tezgahlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir bina olacak" dedi.

Cengiz Ergün: Manisa'ya yakışır hizmet binası yapacağız!

Manisa'ya yakışır bir hizmet binası yapmak olduğunu belirten Başkan Ergün, "Altında bin 500 araçlık otoparkı, bin tezgâhlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir binayı hayata geçirme hedefindeyiz. Çok güzel bir proje I hazırlanıyor" dedi.

Manisa Gölmarmara Çocuk Kültür Merkezi inşaatı sürüyor!

Manisa’nın 17 ilçesine Çocuk Kültür Sanat Merkezi kazandırma sözü veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara’da başlayan inşaat çalışmalarıyla da sözünü tutmaya devam ediyor.

2016 Manisa'da yatırım yılı olacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yönetim kadrolarıyla yaptığı 2015 yılı dönem sonu değerlendirme toplantısında 2016 yılında 17 ilçeye ses getirecek projelerin temellerinin atılacağını söyledi.

manisa muradiyede çıkan yangın son durum Haberi

manisa muradiyede çıkan yangın son durum


Manisa'da, Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinin bahçesinde depolanan atıkların alev alması sonucu çıkan yangın, söndürüldü.


İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, AA muhabirine açıklamasında, aynı bölgede 3 yıl önce de yangın çıktığını hatırlattı.


Bu yangının geçmişteki yangına göre daha büyük olduğunu belirten Şen, "İzmir'den gelen itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin takviyesiyle yaklaşık 3 saat süren çalışmayla yangın tamamen söndürüldü. Herhangi can kaybı ve yaralanma bulunmuyor" dedi.


Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mustafa Yılmaz ise yangının izolasyon malzemelerinin yanması sonucu çıktığını kaydederek, "Bereket kontrol altına alındı. Tüm ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Geçmiş olsun" diye konuştu.


Yangında, çevre fabrikalardaki işçiler zehirlenme tehdidine karşı tahliye...