18 / 04 / 2024

Manisa Orhan Acar binası

Manisa Orhan Acar binası

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

Manisa Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri, görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta Ses Sanatçısı Orhan Çakmak seslendirdiği şarkılar ile büyük beğeni topladı.

Manisa Kula'da bina yıkım işlemleri devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula ilçe merkezinde Orhan Acar binasıyla başlattığı kamulaştırma çalışmaları, hafta sonu da çevredeki binaların yıkımıyla devam etti.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Orhan Acar binası ve yanında bulunan iki binanın yıkım işi hızla devam ediyor.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula girişi düzenleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgede yeşil alan, yol ve kavşak yapılacak.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

Manisa'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

Manisa'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Turgutlu ilçesinde TOKİ Sosyal Konutlar İnşaat Alanında altyapı çalışmaları için açılan kanalda göçük meydana geldi. Göçük sırasında kanalda bulunan işçilerden Orhan Coşkun toprak altında kaldı.

Renas Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Renas Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bayram Acar, Ekrem Tütün, Orhan Acar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Orhan Turan kimdir

ODE YALITIM A.şž. Yönetim Kurulu Başkanı, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı, İKMİB Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Turan kimdir

Orhan Remzi Karadeniz, Arı Gayrimenkul A.şž."yi kurdu!

Arı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Orhan Remzi Karadeniz görev yapacak

Tekin Acar Cosmetics, 2014'te 100 mağazaya ulaşacak!

Tekin Acar Cosmetics Genel Müdürü Bülent Başaran; 2014, bizim için çok önemli bir dönüm noktası. Hem 100 mağazaya ulaşacağız hem de pazar payımızı yüzde 38'den 50'ye çıkaracağız, dedi

Manisa Ahmetlide satılık fabrika ve arazi!

Manisa Ahmetlide teklif alma yolu ile 77 bin 250 metrekare arazi üzerinde yer alan 12 bin metrekare kapalı alanlı fabrika binası satışa çıkarıldı

Manisa Orhan Acar binası Haberi

Manisa Orhan Acar binası

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek. Projeyle birlikte Kula’ya yeni bir sosyal alan kazandırılırken, trafiğin rahatlaması noktasında da önemli bir adım atılmış olacak.


Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk, “Kula Orhan Acar binası olarak bilinen noktada Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışması başladı. Projenin hazır olduğunu ve Kula’ya yeni bir proje kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.


Orhan Acar ve çevresinde bulunan binaların kamulaştırıldığını hatırlatan Baştürk, “Bu noktada zorlu süreç olan Kamulaştırma çalışmalarını geride bıraktık. Bununla birlikte zaman kaybetmeden yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının ardından projeyi hayata geçirmek adına gerekli adımları atacağız” diye...