26 / 04 / 2024

Manisa OSB modern kapüs alanı açıldı

Manisa OSB modern kapüs alanı açıldı

Manisa OSB Müdürlüğü'nün yeni modern kampüs alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampüs alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirtti.

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Karayağcı Barajı'nın inşaatı hızlandı!

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştıracak Karayağcı Barajı’nın inşaatı hızla devam ediyor. Projede gövde dolgusunun yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Manisa OSB modern kapüs alanı açıldı Haberi

Manisa OSB modern kapüs alanı açıldı

Manisa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü'nün yeni modern kampüs alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampüs alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirterek, sanayiciye daha iyi hizmet vereceklerini söyledi. Vali Erdoğan Bektaş, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sait Türek, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa OSB yönetim kurulu üyeleri, sanayiciler ve çok sayıda davetli açılışa katıldı. Manisa OSB Başkanı Türek, OSB'lerin üretim merkezinin yanı sıra yaşam merkezi olması gerektiğini dile getirdi. 


50 bin metrekare 

Türek, "Bugüne kadar geçen süre zarfında da banka, kale, restoran, eczane ve marketimiz ile PTT şubemiz de yeni yerlerinde faaliyetine başladı. Yaklaşık 50 bin metrekarelik alan üzerine bu kampüsü kurduk. 4 bin 500 metrekarelik yaklaşık 100 araç kapasiteli kapalı otoparka...