26 / 04 / 2024

Manisa Safa Camii hizmete açıldı

Manisa Safa Camii hizmete açıldı

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa'daki 551 yıllık Paşa Camii kapatıldı!

Manisa'da meydana gelen depremlerin ardından Akhisar'da merkezinde bulunduğu 551 yıllık Paşa Camisi'nin minaresinde çatlaklar meydana geldi.

Manisa'da depremde ağır hasar gören minare yıkıldı!

Geçtiğimiz hafta Akhisar'da yaşanan 5.4 şiddetindeki depremde hasar gören Karabörklü Camii ve minaresi, yüksek risk oluşturduğu sebebiyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı. 

TOKİ Manisa 234 konut ihalesi yarın!

Manisa İli,Kırkağaç İlçesi, Sarıağa Mahallesi 234 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Manisa Şehzadeler'deki kamulaştırmalar hız kazandı!

Manisa Şehzadeler'de yer alan Çeşnigir Camii’nin çevresindeki kamulaştırma çalışmaları da hız kazandı.

Manisa Çeşnigir Camii çevresindeki yapılar yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Çeşnigir Camii’nin etrafında yer alan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Manisa'daki 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek. Caminin restorasyonu için hazırlanan proje Koruma Kurulu Kararı ile onaylandı.

Kayseri Safa Camii yenileniyor!

Geçtiğimiz aralık ayında çıkan yangında büyük oranda hasar görerek kullanılamaz hale gelen Safa Camii’nin Melikgazi Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde tadilatı yapılarak yeniden ibadete açılacak.

Manisa Ahmetli'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin kanalizasyon hattı olmayan Barbaros ve Ulu Camii Mahallelerinde hat döşeme çalışması yaparak vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Manisa'daki Hz. İbrahim Camii inşaatına öğrencilerden destek!

Manisa'da inşaatı durma noktasına gelen cami için bir grup lise öğrencisi, topladıkları harçlıklarını bağışladı. Şehzadeler'in Kazım Karabekir Mahallesi'nde mart ayında inşatına başlanan 1100 kişi kapasiteli, Hz. İbrahim Camii inşaatı, maddi imkansızlık nedeniyle durma noktasına geldi.

Manisa Rahman Cami açıldı!

Yunusemre ilçesi Davutlar Mahallesi’nde Rahman Camii’nin açılışı gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına destek sağladığı camii’nin açılışına, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Yunusemre'de Horozköy Camii'nin minaresi yıkıldı!

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebi üzerine, imar planına göre yolda kalan ve yolun daralmasına neden olan Atatürk Mahallesindeki Horozköy Camii minaresinin yıkımını gerçekleştirdi.

Manisa Safa Camii hizmete açıldı!

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.

Manisa Safa Camii hizmete açıldı Haberi

Manisa Safa Camii hizmete açıldı

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından açılış organizasyonu yapılan Safa Camii, Akhisar Belediyesi tarafından yaptırıldı ve bahçesinde de çocuk parkı yer alıyor. Kılınan öğle namazının ardından ibadete açılan caminin açılış törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, AK Parti Grubu Meclis Üyesi Şemsi Okur, MHP Grubu Belediye Meclis Üyeleri Arif Oruntaş, Mehmet Taşer, Hasan Paşalı ve CHP Grubu Belediye Meclis Üyesi İsmail Seyrek’in katıldı. Safa Caminin kurdelesi kesilerek ibadete açılmasının ardından konuşan Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, camilerin cemaatin birlikte buluştuğı mekanlar olduğunu belirterek, "Camiler Allah’ın evidir. Buradaki buluşmada muhakkak cemaatlerin birbirleri ile selamlaşması ve konuşması gerekir. Yoksa bunun haricinde camilerdeki cemaatin adı sadece kalabalık olur"...