19 / 04 / 2024

Manisa Salihli yatırım

Manisa Salihli yatırım

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti. Kayda, 3 yılda 200 milyonluk yatırım yapıldığını belirtti.

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Manisa Salihli 'ye 3 yılda 200 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti. Kayda, 3 yılda 200 milyonluk yatırım yapıldığını belirtti.

Manisa'ya yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Muhtarlar Derneği'nin organizasyonuyla, Yunusemreli Mahalle Muhtarları ile buluştu. Toplantıda yatırım ve projelerden bahsedildi.

Manisa Akhisar'a 12,5 milyonluk yatırım!

Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar'a 12 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağını söyledi.

Salihli OSB'ye 15 firmadan 400 milyon TL'lik yatırım!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 15 firmanın Organize Sanayi Bölgesi'nde 2. etapta bin 355 dönüm sanayi parseli için resmi başvuru yaptığını söyledi. OSB'de yapılacak ekonomik yatırımın maliyeti ise 400 milyon lira olacak.

Manisa Turgutlu'ya 55 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada MASKİ’nin ilçedeki çalışmalarına da değinerek, ilçeye 55 milyon değerinde yatırım yaptıklarını ifade etti.

Salihli Devlet Hastanesi 2017 yatırım programına alındı!

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Salihli’de üniversitenin olduğu bölgede 100 dönüm arazi üzerine yapılacak olan 300 yataklı yeni devlet hastanesinin Kalkınma Bakanlığı tarafından 2017 yılı yatırım programına alındığını ve hastanenin 2018 yılı sonunda tamamlanıp en geç 2019...

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

PepsiCo'dan Manisa'ya dev yatırım!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sefer Levent bugün köşesinde " 150 milyon dolarlık dev yatırım " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Manisa Salihli yatırım Haberi

Manisa Salihli yatırım

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bölgede 3 yılda 200 milyonluk yatırım gerçekleştirdiklerini açıkladı.


Kayda, Belediye başkanlığı görevinde geçen 40 aylık sürede hayata geçirdiği projeleri düzenlediği basın toplantısında tek tek anlattı.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte 3 yılda toplam 200 milyonluk dev yatırımlara imza attıklarını belirten Kayda, “30 Mart 2014’te bana verilen görevde üçte ikilik süreyi tamamladık. Manisa Cengiz Ergün ile Salihli bizimle değişiyor. Büyükşehir yasasıyla birlikte 25 mahalleden 102 mahalleye çıktık. 27 kilometrekareden 1306 kilometrekareye hizmet alanı genişledi. Salihli Belediyesi’nin 2013 yılında 110 milyon 2016 yılında 79 milyon bütçesi var. Beldelerden gelen borç 12 milyondu, bu borcu ödedik. Salihli Büyükşehir Yasası ile Birlikte 95 Binden 160 Bine çıktı. Büyükşehir’de Cengiz Ergün’e, Salihli’de...